Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,9

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

Lammekød

 

 

Vi har et stort udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser!  Klik her og se udvalget

Lammekød er meget lækkert. Og alt efter temperament, kan det sagtens tilberedes rosa. Den store variation i temperaturer herunder, skyldes at det ikke er alle lammeudskæringer der vil smage godt, hvis de tilberedes alt for rosa. Selv meget få grader, kan gøre en kæmpe forskel.

Hvis du generelt ikke bryder dig om rosa lammekød, så sæt temperaturen 4 °C højere end angivet i skemaet herunder – så vil du få gennemstegt lammekød, som stadig er mørt og saftigt.

 

STEGE & STORE UDSKÆRINGER

 


 

 

Vægt / Størrelse
 


 

Temperatur
 


 

Tid
 


 

Lammekølle

2 kg

56 °C

48 timer

Udbenet lammekølle

2,5 kg

56 °C

48 timer

Klump

½ kg

56 °C

14 timer

Inderlår

½ kg

56 °C

8 timer

Culotte

½ kg

56 °C

8 timer

Lammekrone (rack of lamb)

1 kg

55 °C

4 timer

Skank

½ kg

58 °C

14 timer

Lammeryg

1 kg

56 °C

6 timer

Lammebov

1,5 kg

59 °C

14 timer


 

Portionsstørrelser


 

Vægt / Størrelse


 

Temperatur


 

Tid


 

Koteletter (af rygstykket)

100 gram

56 °C

2 timer

Mørbrad

150 gram

55 °C

2 timer

Bøf (af fars)

300 gram / 3 cm tyk

56 °C

3 timer

Lammetern

Ikke relevant

58 °C

3 timer

© – Copyright – Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk er beskyttet af lov om ophavsret.