Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,9

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

Mørhed

Du kan opnå kød der er ubeskriveligt mørt, ved at benytte dig af sous vide-metoden.

Vi har allerede været inde på at de lave temperaturer gør at du roligt kan tilberede maden i en længere periode. Og jo længere tid du giver kødet, jo mere mørt bliver det – uden at miste hverken saft, kraft eller smag.

Du kan gøre en middelmådig roastbeef ligeså mør som oksemørbrad. Og du kan tilberede et oksespidsbryst helt rødt og næsten ligeså mørt som oksefilet.

Jo længere tid du giver kødet – jo mere mørt bliver det. Hvor mørt det skal være, er selvfølgelig en smagssag. Men uanset hvor længe du giver det, mister kødet ingen smag og saft.