Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,9

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

Svinekød

 

Vi har et stort udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser!  Klik her og se udvalget

I skemaet herunder tager vi udgangspunkt i hvad vi selv, og de kokke vi samarbejder med, synes giver det bedste resultat. Men smag er jo individuelt, så husk at tilpasse temperaturerne efter hvad du bedst kan lide.

  • Rosa: 59 °C
    Egner sig bedst til mørbrad, koteletter, kamsteg
  • Svag rosa: 61 °C
    Egner sig til de fleste udskæringer
  • Gennemstegt 65 °C
    Forarbejdede udskæringer som bacon, flæsk, hamburgerryg og lignende smager bedst hvis de bliver gennemstegt

 

STEGE & HELE KØDSTYKKER


 

Vægt / Størrelse
 


 

Temperatur
 


 

Tid
 


 

Kamsteg (uden svær, med ben)

2 kg

59 °C

10 timer

Kamsteg (uden svær, uden ben)

1,5 kg

59 °C

8 timer

Hamburgerryg

2 kg

65 °C

8 timer

Filet

1,5 kg

59 °C

6 timer

Mørbrad

0,5 kg

58 °C

3 timer

Inderlår (skinke)

1 kg

65 °C

10 timer

Klump (skinke)

1 kg

62 °C

10 timer

Skank

1 kg

68 °C

18 timer

Spareribs

ikke relevant

62 °C

38 timer

Nakkefilet

2 kg

62 °C

12 timer

Skinkeculotte

1 kg

62 °C

12 timer

Skinkesteg

1 kg

62 °C

12 timer

Herregårdsskinke

2 kg

62 °C

12 timer

Røget skinke

1 kg

62 °C

8 timer


 

SMÅ UDSKÆRINGER


 

Vægt / Størrelse


 

Temperatur


 

Tid


 

Koteletter

300 gram / 2 cm tyk

58 °C

2 timer

Nakkekoteletter

300 gram / 2 cm tyk

60 °C

3 timer

Karbonader

300 gram / 3 cm tyk

65 °C

3 timer

Bovsteak

200 gram / 1,5 cm tyk

65 °C

3 timer

Medaljon

250 gram / 3 cm tyk

60 °C

3 timer

Sauté-skive

100 gram / 1 cm tyk

60 °C

3 timer

Kæbe / Grisekinder

Ikke relevant

65 °C

18 timer

Mørbradbøf

80 gram gram / 1,5 cm tyk

58 °C

3 timer

Schnitzler

100 gram / ½ cm tyk

60 °C

3 timer

Koteletter med ben

300 gram / 3 cm tyk

59 °C

4 timer

Tykke koteletter

400 gram / 4 cm

59 °C

4 timer

Tern (f.eks. af skinkekød)

1×1 cm

60 °C

2 timer


© – Copyright – Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk er beskyttet af lov om ophavsret.