Elsker du også de smukke hvide asparges, og ville du ønske at sæsonen varede lidt længere?
Med denne vakuumsyltemetode kan du bevare dine asparges i op til 3 måneder efter tilberedningen.
8 Hvide asparges
0,5 dl æbleeddike
0,5 dl hvidvin
0,5 dl rørsukker
0,5 dl vand
8 gr fint salt
Sort peber, laurbær, koriander- og fennikelfrø
Start med at koge en syltelage af æbleeddiken, hvidvinen, rørsukkeret, vandet, salten og krydderierne. Køl lagen af til stuetemperatur.
Skræl de hvide asparges og knæk bunden af. Læg de hvide asparges i en vakuumpose. Sigt krydderierne fra syltelagen og hæld lagen i posen sammen med de hvide asparges.
Anvend din kammer vakuumpakker og forsegl posen og tilbered den sous vide ved 80 grader i 10 minutter.
Køl posen af i vand.
Posen opbevares nu på køl og kan holde sig ubrudt i 3 måneder.
Opskriften er lavet af Kok, Nikolaj Skadborg
© - Copyright - Alt indhold, herunder også opskrifter, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.
Svar
Svar
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.