Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

SousVide Supreme

iVide

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

JULEN 2021

Vakuumsyltede hvide asparges

Oprettet d. under Sous Vide, Vakuum

Vakuumsyltede hvide asparges

Elsker du også de smukke hvide asparges, og ville du ønske at sæsonen varede lidt længere?
Med denne vakuumsyltemetode kan du bevare dine asparges i op til 3 måneder efter tilberedningen.
 

8 Hvide asparges
0,5 dl æbleeddike
0,5 dl hvidvin
0,5 dl rørsukker
0,5 dl vand
8 gr fint salt
Sort peber, laurbær, koriander- og fennikelfrø
 

Start med at koge en syltelage af æbleeddiken, hvidvinen, rørsukkeret, vandet, salten og krydderierne. Køl lagen af til stuetemperatur.
Skræl de hvide asparges og knæk bunden af. Læg de hvide asparges i en vakuumpose. Sigt krydderierne fra syltelagen og hæld lagen i posen sammen med de hvide asparges.
Anvend din kammer vakuumpakker og forsegl posen og tilbered den sous vide ved 80 grader i 10 minutter.
Køl posen af i vand.

Posen opbevares nu på køl og kan holde sig ubrudt i 3 måneder.
 

Opskriften er lavet af Kok, Nikolaj Skadborg

 

© - Copyright - Alt indhold, herunder også opskrifter, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar