Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,9

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

Vakuumsyltede hvide asparges

Oprettet d. under Sous Vide, Vakuum

Vakuumsyltede hvide asparges

Elsker du også de smukke hvide asparges, og ville du ønske at sæsonen varede lidt længere?
Med denne vakuumsyltemetode kan du bevare dine asparges i op til 3 måneder efter tilberedningen.

8 Hvide asparges
0,5 dl æbleeddike
0,5 dl hvidvin
0,5 dl rørsukker
0,5 dl vand
8 gr fint salt
Sort peber, laurbær, koriander- og fennikelfrø

Start med at koge en syltelage af æbleeddiken, hvidvinen, rørsukkeret, vandet, salten og krydderierne. Køl lagen af til stuetemperatur.
Skræl de hvide asparges og knæk bunden af. Læg de hvide asparges i en vakuumpose. Sigt krydderierne fra syltelagen og hæld lagen i posen sammen med de hvide asparges.
Anvend din kammer vakuumpakker og forsegl posen og tilbered den sous vide ved 80 grader i 10 minutter.
Køl posen af i vand.

Posen opbevares nu på køl og kan holde sig ubrudt i 3 måneder.
 

Opskriften er lavet af Kok, Nikolaj Skadborg

 

© - Copyright - Alt indhold, herunder også opskrifter, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.


Kommentar(er) 2

  • Sven Lohmann
    Sven Lohmann

    Skal blot hřre: Kan det kun lade ig gřre med en kammervacuumpakker?

    Svar

  • Sven Lohmann
    Sven Lohmann

    Skal blot hřre: Kan det kun lade ig gřre med en kammervacuumpakker?

    Svar

Skriv din kommentar