Her får i et tip til at benytte jer af de mange vilde urter og blomster der skyder frem her i sommermånederne, det eneste du skal bruge er vand, sukker og en kammer vakuumpakker.
På billedet ses hyldeblomst, hybenroseblade og spæde granskud.
Kog en sukkerlage af lige dele vand og sukker. Køl den helt af og vakuumpak dine sankede urter og blomster med sukkerlagen. Lad dem trække i minimum 2 uger.
De tre der her er fremvist egner sig fantastisk som pynt og tilbehør til sommerdesserter.
Men hvad der er endnu bedre, er den sirup der kommer ud af det, som også kan bruges som en ekstra tilføjelse til dine desserter.
Siruppen fra hyldeblomsterne kan også benyttes til hyldeblomstsaft, eller der kan laves en hybenroselimonade af hybenrosesiruppen.
God fornøjelse
Opskriften er lavet af Kok, Nikolaj Skadborg
© - Copyright - Alt indhold, herunder også opskrifter, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.