Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt v. køb over 500 kr.

 Sikker Betaling

iVide® WIFI

NYHED! SousVide Supreme Touch

Kom På
Sous Vide Kokkeskole

Julen 2018


Tilbud
Sous Vide Kokkeskole (Kursus)

Sous Vide Kokkeskole (Kursus)

1.199 kr. 1.299 kr.

(inkl. moms)

INTRODUKTIONSRABAT: 100 kr.


ÅRETS JULEGAVEIDÉ

Hos SousVide.dk er vi rigtig stolte over at have lavet et samarbejde med en af Danmarks dygtigste kokke.

Vi kan nu tilbyde dig at komme på sous vide kokkeskole ved Nikolaj Skadborg & SousVide.dk
 

Om sous vide:
Sous vide, som udtales ’su veed’, er et fransk udtryk, som betyder ”under vakuum” er en meget anvendt teknik i de professionelle køkkener og de senere år har private taget det til sig i hjemmekøkkenet og med god grund!
 

Sous vide går ud på at maden tilberedes ved en lav og præcis temperatur, over en længere periode.

Kort fortalt, så vakuumpakker man sit kød, fjerkræ, grøntsager, fisk eller frugt i en pose og sænker posen ned i et vandbad. Vandet i vandbadet sættes til den temperatur, man ønsker at opnå i den pågældende fødevare.
 

Sous vide tilberedning sikrer flotte og ensartede resultater HVER GANG, hvilket gør at du kan opnå en spiseoplevelse på gourmetniveau hjemme hos dig selv som vil imponere dine gæster.

Ønsker du at læse mere om hvad sous vide er, så kan du læse mere her


Om kokken:

Nikolaj har gennem det sidste årti begået sig på flere af landets bedste restauranter. Ud over dette har han været en fast del af det danske kokkelandshold i 6 år. Her har han repræsenteret Danmark ved flere konkurrencer, både nationalt og internationalt.


På kokkeskolen:

  • Vil du lære hvordan du tilbereder flere forskellige sous vide tilberedninger, fra de mere og til de mindre åbenlyse tilberedninger, det er ikke blot tilberedning af kød og fisk, men også grøntsager samt emner i dessertkøkkenet som kan tages til nye højde med sous vide tilberedning.
  • Vil vi gennem kurset snakke om de forskellige tider/temperaturer samt gennemgå tommelfingerregler der kan lede dig mod det perfekte resultat i køkkenet.
  • Vil vi komme omkring “alt det andet” – Så som tilsmagning og interessante anretninger der højner spiseoplevelsen og imponerer dine gæster.
  • Vil vi benytte forskellige sous vide apparater fra vores sortiment, så du kan blive bedre bekendt med de forskellige modeller på markedet.
  • Vil vi snakke om hvilket udstyr der er nødvendigt for at du kan komme i gang, vise forskellige maskiner og med mulighed for at købe udstyr med hjem.


Hvad er inkluderet i kurset:

  • En 3 retters menu (Hver ret vil indeholde sous vide tilberedninger.)
  • Grundig vejledning af kokken, Nikolaj Skadborg.
  • Fri vand, vin, øl, samt kaffe og sødt efter arrangementet.
  • Opskrifter og guide til menuen.
  • Fordelagtige priser på udstyr, efter kurset.


Tid & Sted:
Kl. 17:00 til ca. 22:00
Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 Vejle

Antal pladser:
20 pladser på kurset
 

Andre kunder har også købt