Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,9

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

Konro Yakitori Grill Pro Large

4.499 kr.

(inkl. moms)

Model/Varenr.: KONRO-P-L
Lagerstatus: På lager - 1-2 dages levering
stk.

Bestil inden kl 13.00 og få din ordre sendt samme hverdag

   Fri fragt v. køb over 500 kr.   |      Sikker betaling   |      Hurtig levering

   4,8

Med denne Konro Yakitori Grill Pro Large vil du opleve et værktøj, hvor tradition og kvalitet mødes for at levere en autentisk japansk grilloplevelse. Disse griller er mere end bare en almindelig grill; de repræsenterer en lang historie, kærlighed til håndværk og en enestående metode til at tilberede fantastiske Yakitori-spyd.

De Konro Yakitori Pro griller er lavet ud materialet diatomit – også kendt som kiselgur – som har gennemgået en længere proces, hvor materialet brændes, knuses og presses sammen igen til blokke, som grillen er opbygget af. Denne proces gør at grillene er mere hårdføre overfor slag og fugt.

Diatomit er en sedimentær bjergart, der for mere end 20 millioner år siden blot var plankton. Diatomit har en speciel egenskab - det er ekstremt let og har mange små huller i det. Disse huller gør, at diatomitten isolerer rigtig godt og kan derved holde varmen inde i grillen, så kullene brænder i længere tid end ved andre kulgrille på markedet. Derudover gør diatomit, at grillene ikke bliver varme udvendigt på siderne, og fungerer derfor perfekt som bordgrill til en hyggelig grillaften.

Via luftindtagene i siden af grillen kan du nemt styre temperaturen i grillen. Den har et kompakt design, og dens størrelse gør, at den kan stå på de fleste overflader – og da den ikke bliver varm uden på, kan den stå på alle slags overflader.

Konro Yakitori Grill Pro Large er fantastisk til at grille lækre yakitori-spyd på, og den er også perfekt til at grille kød, fisk eller grøntsager på. En anden måde, den kan bruges på, er til sous-vide-finishing. Med den præcise varmeregulering og høje temperatur giver grillen dig mulighed for at lave perfekt karamelisering af dine sous vide-retter.

Anvendes af:
Grillene bliver anvendt af professionelle kokke over hele verden og er i gennemtiden blandt andet blevet brugt af Michelin kok, Paul Cunningham på Henne Kirkeby Kro og Michelin kok, Claus Henriksen på Dragsholm Slot.

Grillen er også anvendt af flere grillentusiaster i haver rundt om i verden.

Anbefales til:
Restauranter, professionelle og til grillchefer i de private haver der ønsker det bedste af det bedste til sine grillaftener.

Bruges med:
Vi anbefaler at anvende Bincho kul, da det brænder længere og afgiver minimal røg.
Dog kan alle slags kul og briketter anvendes i grillen

Specifikationer:
Materiale: Diatomit / Kiselgur
Temperatur: 107°C til 350°C
Størrelse: 77x23x20 cm (LxBxH)
Vægt: 18 kg
Passer til: 14-16 personer
Medfølger: Grillrist, Håndtag

Hvad er en Konro Yakitori grill?
Konro grillen er en ikonisk kulgrill med rødder i det traditionelle japanske køkken. Konro grillen der også er kendt som: Yakitori, Hibachi eller Shichirin - er kendt for sin evne til at tilberede de mest lækre yakitori-spyd, hvor mørt kød og friske grøntsager kombineres til perfektion.

Oprindelsen af Konro grillen går helt tilbage til det gamle Japan, hvor madlavning over åben ild var almindeligt. I århundreder har de japanske husstande brugt disse griller til at lave mad og skabe uforglemmelige måltider. Navnet "Konro" kommer fra ordene "ko" (炭) for kul eller brændstof og "noro" (野炉) for udestue eller udendørs køkken, hvilket passer perfekt til grillens formål.

Det karakteristiske træk ved en Konro grill er dens kompakte størrelse og dens konstruktion af keramiske materialer, der sikrer en jævn og effektiv varmefordeling. Denne egenskab gør det til det ideelle værktøj til at tilberede yakitori-spyd.

Gennem tiden er Konro grillen blevet mere end blot et praktisk redskab til madlavning. Den er blevet et symbol på Japans rige kulinariske arv og en kilde til stolthed for japanske kokke og madelskere. Traditionen med at tilberede yakitori over en Konro grill er blevet bevaret og hyldet på traditionelle japanske izakaya'er – japanske barer - hvor gæsterne kan nyde den autentiske smag af disse grillede lækkerier.

OBS: Du må aldrig grille indendørs, medmindre du har et professionelt udsugningssystem i restauranten/køkkenet.

Andre kunder har også købt