Denne model er den største af de professionelle japanske modeller.
Den passer ind i et professionelt køkken eller til større selskaber.
Via de tre luftindtag i grillen kan du nemt styre temperaturen.
Konro grillene fra Japan er en af de bedste måder at grille kød, fisk, fjerkræ og grøntsager og den oplagte måde, at færdiggøre sous vide tilberedt mad.
Vi anbefaler at anvende Bincho kul, da det brænder længere og afgiver minimal røg.
Dog kan alle slags kul og briketter anvendes i grillen
Anbefales til:
Restauranter, professionelle og til grillchefen i privaten der ønsker det bedste af det bedste i sit ude køkken eller lignende.
Specifikationer:
Materiale: Diatomit / Kiselgur
Passer til: Restauranter, udepladser og udekøkken
Temperatur: 107°C til 350°C
Størrelse: 77 × 23 × 20 cm
Vægt: 18 kg.
Medfølger:
Grillrist
Håndtag i begge ender
OBS: Du må aldrig grille indendørs, med mindre du har et professionelt udsugningsssystem i restauranten/køkkenet.
Hvad er en Konro grill / Yakitori grill?
Konro grillen - eller Yakitori grillen - er lavet af et helt unikt materiale, nemlig diatomit (kiselgur), som er en sedimentær bjergart, der for mere end 20 millioner år siden blot var plankton.
Dette materiale isolerer rigtig godt og derved holdes varmen inde i grillen, så kullene brænder i længere tid end ved andre kulgrille på markedet. Materialet gør at grillene ikke bliver varme udvendigt på siderne, og fungerer derfor perfekt som bordgrill til en hyggelig grillaften.
Grillene bliver anvendt af professionelle kokke over hele verden, blandt andet af Michelin kok, Paul Cunningham på Henne Kirkeby Kro og Michelin kok, Claus Henriksen på Dragsholm Slot.