Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr.  

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide® WIFI Sous Vide

SousVide Supreme Touch

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

Molekylær Gastronomi

Nyhed

The Spherificator Ingredienspakke

299 kr.

(inkl. moms)

Model/Varenr.: SPHER-INGREDIENS
Lagerstatus: På lager - 1-2 dages levering
stk.

Bestil inden kl 13.00 og få din ordre sendt samme dag

Dette sæt indeholder følgende 3 ingredienser som alle skal bruges når du skal arbejde med molekylær gastronomi i form af kaviarkugler, spaghetti og sfære ved spherifications-teknikken.

Sodium Alginat
Er et ekstrakt af tang der anvendes til molekylær gastronomi og spherification-teknikken.
Det danner en hinde, når det kommer i kontakt med calcium ioner.
Sodium Alginat er et geleringsmiddel. Det kan bruges til at skabe bløde, faste geleer og til at fremstille skum. Det bruges ofte som fortykningsmiddel, emulgator og tekstur forbedringsmiddel.
 

Sodium Citrat
Er natriumsaltet fra citronsyre. Det har en sur og salt smag lige som citronsyre.  Det er kendt som surt salt og bruges normalt til aroma af mad og drikkelse eller som et konserveringsmiddel. En rigtig god ting ved sodium citrat er at det er med til at reducere syreindhold i fødevarer, så det gør det muligt at lave sfære og omvendt sfære med meget sure ingredienser.
Det opløses nemt og fungerer med det samme.
 

Calcium Lactat
Er en ekstrakt af mælkesyre. Det anvendes som et element til at fremstille kaviarperler, spaghetii og sfære-kugler når det anvendes sammen med alginat via et calcium-bad. Det opløses nemt og hurtigt i vand.

Specifikationer:
100 gram Sodium Alginat
100 gram Sodium Citrat
100 gram Calcium Lactat