Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide® WIFI Sous Vide

SousVide Supreme Touch

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

Molekylær Gastronomi

Nyhed

PolyScience® Anti-Griddle™ (Fryseplade)

16.499 kr.

(inkl. moms)

Model/Varenr.: PSAG
Lagerstatus: På lager - 1-2 dages levering
stk.

Bestil inden kl 13.00 og få din ordre sendt samme dag

PolyScience® Anti-Griddle ™ er en speciel fryseplade som kan fryse saucer, puréer og meget mere på rekordtid.


Den er inspireret og lavet i samarbejde med kokken Grant Achatz fra den 3-stjernede Michelin restaurant, Alinea i Chicago.


Denne unikke fryseplade åbner helt nye muligheder inden for frysning af saucer, puréer, cremer, skum og meget mere.


Den kan fryse forskellige emner udvendigt, for et ”crunchy” og knasende ydre men holde det flydende og cremet indeni. Alt sammen noget som giver helhedsoplevelsen en ekstra dimension.

Kun fantasien sætter grænser!
 

PolyScience® Anti-Griddle frysepladen når en temperatur på ca. -34,4 °C i løbet af ca. 10 min.
 

Tip: Påfør et tyndt lag olivenolie på frysepladen, før du starter nedkølingen.
Det vil gøre det nemmere at frigøre dine emner fra frysepladen, uden de går i stykker.


Specifikationer:

Fryseplade temperatur: -34.4°C
Fryseplade mål: 36,8 x 23,8 cm.
Udvendige mål (BxDxH): 40,3 x 46,7 x 26,7 cm.
Vægt: 31,3 kg.
Strømtilslutning: 230 V / 880 W