PolyScience® Anti-Griddle ™ er en speciel fryseplade som kan fryse saucer, puréer og meget mere på rekordtid.
Den er inspireret og lavet i samarbejde med kokken Grant Achatz fra den 3-stjernede Michelin restaurant, Alinea i Chicago.
Denne unikke fryseplade åbner helt nye muligheder inden for frysning af saucer, puréer, cremer, skum og meget mere.
Den kan fryse forskellige emner udvendigt, for et ”crunchy” og knasende ydre men holde det flydende og cremet indeni. Alt sammen noget som giver helhedsoplevelsen en ekstra dimension.
Kun fantasien sætter grænser!
PolyScience® Anti-Griddle frysepladen når en temperatur på ca. -34,4 °C i løbet af ca. 10 min.
Tip: Påfør et tyndt lag olivenolie på frysepladen, før du starter nedkølingen.
Det vil gøre det nemmere at frigøre dine emner fra frysepladen, uden de går i stykker.
Specifikationer:
Fryseplade temperatur: -34.4°C
Fryseplade mål: 36,8 x 23,8 cm.
Udvendige mål (BxDxH): 40,3 x 46,7 x 26,7 cm.
Vægt: 31,3 kg.
Strømtilslutning: 230 V / 880 W