Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt v. køb over 500 kr.

 Sikker Betaling

iVide® WIFI

NYHED! SousVide Supreme Touch

Kom På
Sous Vide Kokkeskole

Julen 2018


Grundbogen i Sous Vide (dansk)

Grundbogen i Sous Vide (dansk)

279 kr.

(inkl. moms)
Model/Varenr.: SV-BOG1
Lagerstatus: 1-2 dage
stk.

Den første RIGTIGE grundbog i sous vide, der lærer dig alt hvad du behøver at lære, step by step, med mange lækre opskrifter, samt flotte billeder.

 

Peter Friehling er manden bag dette 148 sider store værk. Udover at være en ægte foodie med styr på de nyeste teknikker, så har Peter en PhD i kemi, hvilket giver ham en unik forståelse for sous vide-teknikken og de processor man bruger for at opnå perfekte resultater hver gang.

 

Opskrifterne byder på noget for enhver smag, lige fra Clam Choweder til til Ølkage og fra Stegt Flæsk til Lammeskank - Alle kan være med og altid med et perfekt resultat.

 

Om bogen, skriver forlaget:

Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke. Nu har en dansk opfinder og ph.d. i kemi brugt sin faglighed til at bringe det mere avancerede køkken ned på et brugbart hverdagsplan. II disse år finder sous vide en plads i mange danske køkkener. Webshoppen sousvide.dk oplever stor fremgang og store butikskæder som Coop og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sous vide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hver gang.

Sous vide er fransk for "under vakuum". Rent praktisk er metoden at du vakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i en pose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur underhele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, og sammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder imadlavningen. En stensikker genvej til et topresultat.

Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og mere smagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøver aldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkylling og hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Med sous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kan imponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.

 

Andre kunder har også købt