Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt v. køb over 500 kr.

 Sikker Betaling

iVide® WIFI

NYHED! SousVide Supreme Touch

Kom På
Sous Vide Kokkeskole

Julen 2018


Under Pressure - Thomas Keller

Under Pressure - Thomas Keller

649 kr.

(inkl. moms)
Model/Varenr.: BOG-2
Lagerstatus: 1-2 dage
stk.

Engelsk kogebog om sous vide, skrevet af Thomas Keller.

Thomas Keller ejer restauranterne The French Laundy i Calfornien og Per Se i New York. Begge restauranter har opnået 3 stjerner i Michelin Guiden.

Han har skrevet bogen Under Pressure - Cooking sous vide, efter at han igennem mange år har arbejdet på at forfine sous vide-teknikken i sine restauranter. Og den viden, der har været til at give ham 2 x 3 Michelinstjerner, deler han nu i denne bog som består af 295 spændende sider, fyldt med flotte farvefoto.

Forordet er skrevet af Harold McGee, som er en af de førerende food science skribenter.
Billederne er taget af Deborah Jones, som også fotograferede billederne til en anden af Thomas Keller's kogebøger The French Laundry Cookbook

Udover at være en god kogebog, er bogen også fyldt med Thomas Keller's erfaringer med sous vide, ligesom den også indeholder den spændende historie bag sous vide.

Bemærk at bogen er på engelsk

Andre kunder har også købt