Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide® WIFI Sous Vide

SousVide Supreme Touch

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

Molekylær Gastronomi

Tilbud

Modernist Cuisine

3.599 kr. 3.999 kr.

(inkl. moms)

Biblen til en hver foodie!

Model/Varenr.: BOG-3
Lagerstatus: På lager - 1-2 dages levering
stk.

Bestil inden kl 13.00 og få din ordre sendt samme dag

Modernist Cuisine er meget mere end en kogebog. Det er et videnskabeligt værk som går dybere ned i detaljerne end nogen anden kogebog der nogensinde er udgivet. Du lærer ikke kun at benytte de mest moderne teknikker - du lærer også hvordan de virker helt ned på et molekylært niveau.

Bag bogen står de 3 anerkendte kokke og videnskabsmænd Nathan Myhrvold, Chris Young og Maxime Bilet, sammen med et professionelt hold bestående af 20 udvalgte personer, som er blandt eliten inden for deres respektive områder.

I deres laboratorium, kaldet The Kitchen Lab, har de udforsket alle aspekter af madlavning og perfektioneret selv den mindste detalje i hver eneste proces.

Det er der kommet 6 bøger ud af, som består af ialt 2.438 sider. Bogen indeholder 1.500 moderne opskrifter og 3.200 billeder. Alene billederne i bogen er et kunstværk i sig selv og er taget af nogle af verdens bedste fotografer.
 

Bogen byder også på videnskabeligt beviste fakta, som giver dig svar på ting som

  • Hvorfor tilberedningsprocessen ikke stopper, selvom du smider maden i isvand
  • Hvorfor bagning helt grundlæggende bare er en udtørringsproces
  • Hvordan du med moderne teknikker kan opnå perfektion hver gang - garanteret
  • Hvorfor billige gryder kan være meget bedre end dyre
  • Hvorfor det ikke har nogen indvirkning på temperaturen at hæve grillristen
  • Hvorfor kogning er hurtigere end dampning
  • Og meget meget mere - Ovenstående er blot et meget lille udpluk
     

Du får desuden

  • Overraskende indblik i videnskaben bag traditionelle tilberedningsmetoder
  • Den mest omfattende guide til sous vide - nogensinde
  • Mere end 250 sider om kød, fisk og skaldyr, samt 144 sider om frugt, grøntsager og korn.
  • Viden om hvordan man opnår fantastiske resultater ved at benytte moderne jævnere, geleringsmidler, emulsioner og skum - Inklusiv opskrifter og formler
  • Cirka 300 sider med moderne opskrifter på smukt anrettede retter, som benyttes på nogle af verdens bedste retauranter
  • Opskrifter fra nogle af verdens bedste kokke - Grant Achatz, Ferran Adrià, Heston Blumenthal, David Chang, Wylie Dufresne, David Kinch og mange flere

Det er svært, ja nærmest umuligt, at beskrive hvor fantastisk dette værk er. Går du meget op i mad, eller vil du være noget inden for gastronomiens verden, er dette værk ikke til at komme udenom.

Hvis du forventer en simpel kogebog, er dette værk ikke noget for dig!

Men hvis du vil lære at lave mad som på NOMA, The Fat Duck, El Bulli og andre af verdens bedste restauranter - og hvis du vil lære alt om videnskaben bag teknikkerne - så er denne bog lige noget for dig.

Bemærk at kogebogen er på engelsk
 

Andre kunder har også købt