Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide® WIFI Sous Vide

SousVide Supreme Touch

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

Molekylær Gastronomi

SOUS VIDE i hverdagen (dansk)

249 kr.

(inkl. moms)
Model/Varenr.: SV-BOG2
Lagerstatus: På lager - 1-2 dages levering
stk.

Bestil inden kl 13.00 og få din ordre sendt samme dag

Ny sous vide bog på markedet fra forfatteren Peter Friehling.
Bogen SOUS VIDE i hverdagen, fokuserer som titlen hedder, på hvordan du anvender sous vide i din travle hverdag.

Forlaget skriver følgende om bogen:

"Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet.

Bogens kapitler:
Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.
Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.
Aftensmad 1: tilberedning på under én time
Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.
Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.
Sødt: ingen kogebog uden desserter

Af forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE- nu solgt i flere end 5.000 eksemplarer, trykt i fjerde oplag."

Andre kunder har også købt