Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

SousVide Supreme

iVide

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

JULEN 2021

Det siger de om os

    


Copenhagen Steak og Bar Jacobsen


”På www.sousvide.dk fik vi en god service i processen til at finde det korrekte produkt til vores behov. Efterfølgende købsproces på hjemmesiden fungerede optimalt og uden problemer.”

”SousVideTools Cucina 280 Kammer Vakuumpakker er nem at betjene og har kørt upåklageligt fra første dag. www.sousvide.dk har efterfølgende sendt os en guide til vedligeholdelse og olieskift. En god ekstra service, så hvis vigtige vedligeholdelsespunkter er blevet overset i manualen, bliver de fulgt nu.”

”Vi er alt i alt godt tilfredse med bestilling og køb hos www.sousvide.dk, og vil anbefale dem til andre.”

 

Marc Koefoed Nielsen – Daglig leder

www.barjacobsen.dk

www.cphsteak.dk

 
Restaurant MundGodt

"Vi stod og manglede en vakuum maskine og sous vide maskine til restauranten og der var jeg så heldig og komme i kontakt med SousVide.dk.
De har virkelig hjulpet mig hele vejen, med hvilke maskiner der ville passe mig og min forretning bedst. De anbefalede mig ikke de dyreste da de ikke ville give mening for mig, men i stedet de bedste produkter til mig.

Pludselig en fredag aften op til service stod jeg og kunne ikke få vakuummaskinen til at virke og tænkte “Åh nej, er den i stykker? og så på en fredag”.
Jeg skrev til dem selvom det var uden for åbningstid. Kort tid efter ringede de mig op da de var så heldige og have set min mail. Som de sagde ville de bare gerne hjælpe mig med at fejlfinde og få løst problemet. De fik mig guidet i gennem det hele, og ja det var slet ikke maskinen som fejlede noget, men mig som havde trykket på noget forkert.

Ud fra den gode behandling, kvalitet på maskinen og pris kan jeg kun give dem 5 ud af 5. Jeg bruger helt sikkert dem frem over. "

Nikolaj Bek, kok og ejer af Restaurant Mundgodt
http://mundgodt.com/

 
Bies Restaurant


"Jeg har gennem flere år handlet gennem sousvide.dk til både privat og erhverv.
Jeg har altid oplevet en god service, samt hurtig levering af varerne.
Jeg kan kun anbefale andre at handle hos sousvide.dk"

Henrik - Bies Restaurant
http://www.biesrestaurant.dk/

 


 

"sousvide gør bare min arbejdsdag lettere med samme gode resultat hver gang

Jeg bruger sousvide hverdag, på den måde har jeg mere tid til andre ting.

Sousvide.dk er yderst professionelle når det gælder kundeservice, hurtig levering og super godt udvalg."


Køkkenchef - Peter Madsen