Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt v. køb over 500 kr.

 Sikker Betaling

iVide® WIFI

SousVide Supreme®

Sous Vide Kokkeskole

Julen 2018

Tryk & Tider Til Trykkogere

Hurtig:
1. Sluk for komfuret
2. Tag herefter gryden i sidehåndtagene og put den under rindende koldt vand.
3. Skru langsomt ned for trykket på trykindikatoren indtil den er i (0) position og alt damp er væk.
4. Nu vil trykket være faldet helt og du kan tage låget af.
(Brug IKKE denne metode til mad der skummer op eller udvider sig under tilberedningen)


Normal:

1. Sluk for komfuret.
2. Trykket i gryden begynder at falde automatisk.
3. Lad den køle helt ned til trykket er væk.
4. Når trykket er væk kommer den røde pind i sikkerhedsventilen til syne og du kan åbne låget
(Brug denne metode til mad der skummer op eller udvider sig under tilberedningen.)


Kombineret:

1. Sluk for komfuret.
2. Vent på at trykket er faldet i forhold til ”hviletid” i tabellen.
3. Tag herefter gryden i sidehåndtagene og put den under rindende koldt vand.
4. Skru langsomt ned for trykket på trykindikatoren indtil den er i (0) position og alt damp er væk.
5. Nu vil trykket være faldet helt og du kan tage låget af.

 

 


GRØNTSAGER


Trykinterval (6 liter) /
Trykinterval (10,15 eller 23 liter)



Tilberedningstid


Åbningsmetode /
Hviletid


Artiskok

III / II

6 min.

Hurtig

Asparges

II / II

1,5 min.

Hurtig

Grønne bønner

I / I

2 min.

Hurtig

Broccoli

I / I

2 min.

Hurtig

Kål

I / I

6 min.

Kombineret / 4 min.

Gulerødder

II / II

4 min.

Hurtig

Gulerødder (skåret)

II / II

2 min.

Hurtig

Blomkål

I / I

3 min.

Hurtig

Majs

I / I

6 min.

Hurtig

Kartofler (i tern)

III / II

6 min.

Kombineret / 4 min.

Kartofler (halveret)

III / II

8 min.

Kombineret / 5 min.

Søde kartofler

III / II

10 min.

Kombineret / 3 min.


 


KØD, FJERKRÆ OG FISK


Trykinterval (6 liter) /
Trykinterval (10,15 eller 23 liter)



Tilberedningstid


Åbningsmetode /
Hviletid


Braiseret kalvekød

III / II

16-20 min.

Normal / 10-20 min.

Hel kylling

II / II

18-25 min.

Normal / 10-20 min.

Kyllingestykker

II / II

8-15 min.

Hurtig

Kyllingebryst

II / II

5-7 min.

Hurtig

Braiseret grisekød

III / II

15-25 min.

Normal

Grisekød (uden ben)

II / II

7-10 min.

Hurtig

Krebsdyr / muslinger

I / I

3-6 min.

Hurtig

Rejer

I / I

3-6 min.

Hurtig

Krabbe

I / I

2-8 min.

Hurtig


 


RIS


Trykinterval (6 liter) /
Trykinterval (10,15 eller 23 liter)



Tilberedningstid


Åbningsmetode /
Hviletid


Hvide ris

III / II

3 min.

Kombineret / 7 min.

Fuldkorn ris

III / II

15 min.

Kombineret / 10 min.

© - Copyright - Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.