Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  4,8

Sous Vide Produkter

Vakuumposer

Japanske Konro Grill

Instant Pot

Færdigretter

Nogle private anvender sous vide-teknikken, så de hurtigt kan trylle et lækkert måltid mad frem, på dage hvor det skal gå stærkt.

De laver store portioner mad på traditionel vis, det kan være boller i karry, gullasch og lignende. Når maden er færdig og er kølet ned, pakkes maden i vakuumposer og forsegles. Disse fryses ned og gemmes til de skal bruges.
 

Herefter kan de, fra frossen tilstand, varmes op i sous vide-maskinen på cirka 45 min. Maden bevarer alt sin smag og smager meget bedre, end du er vant til når du får rester.
 

Det er bestemt ikke pga. færdigretterne man skal løbe ud og investere 3-5.000 kroner i sous vide-udstyr. Men hvis man alligevel har udstyret stående, er det da en fin lille bonus.