Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr.  

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide® WIFI Sous Vide

NYHED! SousVide Supreme Touch

NYHED!
Japansk Konro Grill / Yakitori Grill

Ugens Sous Vide Opskrift

Færdigretter

Nogle private anvender sous vide-teknikken, så de hurtigt kan trylle et lækkert måltid mad frem, på dage hvor det skal gå stærkt.

De laver store portioner mad på traditionel vis, det kan være boller i karry, gullasch og lignende. Når maden er færdig og er kølet ned, pakkes maden i vakuumposer og forsegles. Disse fryses ned og gemmes til de skal bruges.
 

Herefter kan de, fra frossen tilstand, varmes op i sous vide-maskinen på cirka 45 min. Maden bevarer alt sin smag og smager meget bedre, end du er vant til når du får rester.
 

Det er bestemt ikke pga. færdigretterne man skal løbe ud og investere 3-5.000 kroner i sous vide-udstyr. Men hvis man alligevel har udstyret stående, er det da en fin lille bonus.

Læs mere om vores sous vide kokkeskole, hvor du kommer på kursus med en af Danmarks dygtigste kokke -  Klik her