VI BEKLAGER MEGET DE FORSINKELSER
DER ER I ØJEBLIKKET PÅ LEVERING VIA GLS.

PGA. BLACK FRIDAY OG CYBER MONDAY
HAR DE EKSTRA ORDINÆRT TRAVLT PÅ TERMINALERNE.

ALLE ORDRE ER SENDT AFSTED TIL GLS
HVIS DU HAR MODTAGET ET TRACKING NR. FRA OS

RIGTIG GOD DAG TIL JER ALLE


Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide

SousVide Supreme Touch

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

Jul 2020

Færdigretter

Nogle private anvender sous vide-teknikken, så de hurtigt kan trylle et lækkert måltid mad frem, på dage hvor det skal gå stærkt.

De laver store portioner mad på traditionel vis, det kan være boller i karry, gullasch og lignende. Når maden er færdig og er kølet ned, pakkes maden i vakuumposer og forsegles. Disse fryses ned og gemmes til de skal bruges.
 

Herefter kan de, fra frossen tilstand, varmes op i sous vide-maskinen på cirka 45 min. Maden bevarer alt sin smag og smager meget bedre, end du er vant til når du får rester.
 

Det er bestemt ikke pga. færdigretterne man skal løbe ud og investere 3-5.000 kroner i sous vide-udstyr. Men hvis man alligevel har udstyret stående, er det da en fin lille bonus.