Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt over 600kr

 Sikker Betaling

Guide
Anova®
SousVide Supreme®

Er du B2B kunde?

Svinekød

Vi har også et godt udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser! 


KLIK HER FOR AT SE UDVALGET

 

I skemaet herunder tager vi udgangspunkt i hvad vi selv, og de kokke vi samarbejder med, synes giver det bedste resultat. Men smag er jo individuelt, så husk at tilpasse temperaturerne efter hvad du bedst kan lide.

  • Rosa: 59 °C
    Egner sig bedst til mørbrad, koteletter, kamsteg
  • Svag rosa: 61 °C
    Egner sig til de fleste udskæringer
  • Gennemstegt 65 °C
    Forarbejdede udskæringer som bacon, flæsk, hamburgerryg og lignende smager bedst hvis de bliver gennemstegt

 

STEGE & HELE KØDSTYKKER


Vægt / Størrelse
 


Temperatur
 


Tid
 


Kamsteg (uden svær, med ben)

2 kg

59 °C

10 timer

Kamsteg (uden svær, uden ben)

1,5 kg

59 °C

8 timer

Hamburgerryg

2 kg

65 °C

8 timer

Filet

1,5 kg

59 °C

6 timer

Mørbrad

0,5 kg

58 °C

3 timer

Inderlår (skinke)

1 kg

65 °C

10 timer

Klump (skinke)

1 kg

62 °C

10 timer

Skank

1 kg

68 °C

18 timer

Spareribs

ikke relevant

62 °C

38 timer

Nakkefilet

2 kg

62 °C

12 timer

Skinkeculotte

1 kg

62 °C

12 timer

Skinkesteg

1 kg

62 °C

12 timer

Herregårdsskinke

2 kg

62 °C

12 timer

Røget skinke

1 kg

62 °C

8 timer


 

SMÅ UDSKÆRINGER


Vægt / Størrelse


Temperatur


Tid


Koteletter

300 gram / 2 cm tyk

58 °C

2 timer

Nakkekoteletter

300 gram / 2 cm tyk

60 °C

3 timer

Karbonader

300 gram / 3 cm tyk

65 °C

3 timer

Bovsteak

200 gram / 1,5 cm tyk

65 °C

3 timer

Medaljon

250 gram / 3 cm tyk

60 °C

3 timer

Sauté-skive

100 gram / 1 cm tyk

60 °C

3 timer

Kæbe / Grisekinder

Ikke relevant

65 °C

18 timer

Mørbradbøf

80 gram gram / 1,5 cm tyk

58 °C

3 timer

Schnitzler

100 gram / ½ cm tyk

60 °C

3 timer

Koteletter med ben

300 gram / 3 cm tyk

59 °C

4 timer

Tykke koteletter

400 gram / 4 cm

59 °C

4 timer

Tern (f.eks. af skinkekød)

1×1 cm

60 °C

2 timer


 

 

© – Copyright – Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk er beskyttet af lov om ophavsret.