Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt v. køb over 500 kr.

 Sikker Betaling

iVide® WIFI

SousVide Supreme®

Sous Vide Kokkeskole

Julen 2018

DRY-AGE SKAB

Hvis du går op i madlavning, skal du se nærmere på et dry-age skab. Det er en fantastisk måde at modne kød på, og det kan både smages og ses. Hvor du i et supermarked normalt får et stykke kød, der er modnet i vakuumpose, går det helt anderledes for sig i et dry-age skab. Når du modner kødet på denne måde, forsvinder der meget mere væske end normalt, og det betyder, at smagen bliver langt mere koncentreret.
 

Nu kan det måske synes en smule uoverskueligt at begynde at tørmodne dit kød, men du vil hurtigt blive overbevist om, at det er en langt bedre metode til at få smagen frem i dit kød. Kødet bliver mere mørt, da der sker en nedbrydning af bindevæv. Og hvis du i øvrigt sørger for at anskaffe dig et dry-age skab, der til punkt og prikke kan styre temperaturen, kan du se frem til en oplevelse af de helt store.


{{amount}}

Få mere ud af kødet med et dry-age skab

Nu tænker du måske, hvorfor du skal bruge tid på at tørmodne dit kød, når den bøf eller den steg, som du køber i supermarkedet, egentlig smager fint? Her handler det blot om, at du både som professionel kok og som privat forbruger i langt højere grad kan få mere ud af dit kød, hvis du selv styrer modningsprocessen. Når du tørmodner kød, får du typisk to fordele. For det første bliver det mere mørt, og for det andet kan du eksperimentere med modningstiden, hvilket har en afgørende indflydelse på den endelige smag.

Dry-age skab til professionelle og amatører

Hos SousVide.dk kan du finde førsteklasses dry-age skabe, hvis du har mod på og lyst til at begive dig ud på sådan en rejse. Du kan eksempelvis købe dette lækre dry-age skab, som på alle måder lever op til de standarder, der gør sig gældende for dry-age skabe af en meget høj kvalitet. Det fungerer ikke bare upåklageligt, du får også et dry-age skab i et tidløst og eksklusivt design, som udtrykker luksus og velbehag. Skabet har udvendige mål på H: 900mm x B: 600mm x D: 610 mm og er altså ikke større, end du let kan få plads til det.

 

Men måske er du i en situation, hvor du har behov for ekstra meget plads. Hos SousVide.dk har vi også en løsning på den udfordring. Se blot dette dry-age skab. Dry-age skabet er eksklusivt og med et design, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det kan bedst betegnes som et professionelt modningsskab og har da også plads til meget indhold. De udvendige mål er: H: 1650mm x B: 700mm x D: 750mm, og der er altså tale om et dry-age skab, som er noget større end det forrige. I øvrigt er det udstyret med DX AirReg, der sørger for optimal luft via aktivt kulfilter og sterilisering.
 

Det kan måske virke en smule voldsomt at modne sit eget kød, men vi lover dig, at du kan se frem til en lang række fantastiske madoplevelser, hvor du selv kan styre, hvilken smag kødet skal have. Lige fra det ferske til det ekstra modnede, hvor smagen af oksekød træder tydeligere og mere delikat frem, end du er vant til. 

Har du brug for hjælp?

Uanset om du handler som professionel eller privat forbruger, sidder vi hos SousVide.dk klar til at hjælpe dig med at opklare eventuelle tvivlsspørgsmål. Vi er eksperter i dry-age skabe og hjælper dig på vej, så du får præcis det skab og dermed de oplevelser, som du gerne vil have. Med et dry-age skab bliver det aldrig helt det samme at forberede et stykke kød. Den glæde synes vi, at du skal have del i.