Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt over 600kr

 Sikker Betaling

Guide
Anova®
SousVide Supreme®

Er du B2B kunde?

Ensartethed

En anden klar fordel ved sous vide er, at du kan opnå en ekstrem høj grad af ensartethed. Da du styrer temperaturen nøjagtigt og kun tilbereder ved den temperatur du ønsker at opnå i maden, er tykkelsen og lignende stort set uden relevans.

Hvis du har 8 bøffer, i varierende tykkelse, som alle skal være røde, kan det være svært at opnå, da stegetiden på panden afhænger af hvor tykt kødet af. Når den ene bøf er perfekt rød, er den anden måske stadig rå i midten – eller måske gennemstegt. Det samme gør sig gældende med kyllingebryst og andet. Selvom det som regel har samme vægt, er tykkelsen ikke altid den samme.

Med sous vide er dette ikke et problem. Du tilbereder ved den temperatur du ønsker at opnå i maden. Og som nævnt ovenfor er tiden ikke den afgørende faktor. Så efter 1-2 timer, er alle bøffer perfekte og røde, hele vejen igennem – både de tynde og de tykke.

Så uanset hvad du tilbereder, opnår du en ensartethed som du ikke opnår med andre tilberedningsmetoder. Du er sikret samme perfekte resultat hver eneste gang.

Køb din egen sous vide maskine her