Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  4,8

Sous Vide Produkter

Vakuumposer

Japanske Yakitori Grill

Indendørs-urtehave

Oksekød

Vi har et stort udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser!  Klik her og se udvalget


Læs mere om vores sous vide kokkeskole, hvor du kommer på kursus med en af Danmarks dygtigste kokke -  Klik her
 

Tommelfingerregel

Meget rødt / Extra-Rare / Bleu: 48 °C
Rødt / Rare / Saignant: 54 °C
Medium-Rød / Medium-Rare / À Point: 57 °C
Medium / Demi-Anglais: 62 °C
Medium-Gennemstegt / Medium-Well / Cuit: 65 °C
Gennemstegt / Well Done / Bien Cuit: 72 °C

 

 


I tiderne herunder har vi taget udgangspunkt i at de møre udskæringer tilberedes "Rødt" - Det er det vi bedst kan lide og er ligeledes det vi har fået de bedste tilbagemeldinger på. De seje udskæringer tilbereder vi "Medium-Rød".

Juster selv temperaturerne efter smag og behag - Juster også tiderne alt efter hvor mørt du ønsker kødet. Nogle folk kan lide at kødet har en god struktur, men andre bedst kan lide at kødet er næsten mørt som smør. I tiderne herunder er der taget udgangspunkt i en at de møre udskæringer stadig har en god struktur - Så prøv dig frem, med udgangspunkt i denne tabel.


 

STEGE & HELE KØDSTYKKER


Vægt / Størrelse
 


Temperatur
 


Tid
 


Cuvette

1 kg

54 °C

11 timer

Culotte

1,5 kg

54 °C

7 timer

Filet

2 kg

54 °C

9 timer

Højreb (med ben)

2 kg

54 °C

7 timer

Højreb (u/ben)

2 kg

54 °C

6 timer

Roastbeef / Inderlår

1,5 kg

54 °C

7 timer

Spidsbryst

1,5 kg

57 °C

20 timer

Klump

2 kg

57 °C

12 timer

Tyndsteg

2 kg

57 °C

11 timer

Tyksteg

2 kg

57 °C

12 timer

Tykkam

2 kg

57 °C

14 timer

Mørbrad

2 kg

54 °C

4 timer

Bryst/Slag

1,5 kg

57 °C

24 timer

Flanksteak

1 kg

54 °C

12 timer

Skank / Buco

0,5 kg

57 °C

18 timer


 

Bøffer og andet


Vægt / Størrelse


Temperatur


Tid


Højrebsbøf / Ribeye

250 gram / 2 cm tyk

54 °C

2 timer

Mørbradbøf

300 gram / 3 cm tyk

54 °C

1 timer

Bøf af alm oksefilet

250 gram / 2 cm tyk

54 °C

2 timer

Hakkebøf

250 gram / 3 cm tyk

54 °C

2 timer

Entecrote

250 gram / 2 cm tyk

54 °C

2 timer

Rumpsteak

300 gram / 2,5 cm tyk

54 °C

2 timer

Sirloin

300 gram / 2 cm tyk

54 °C

2 timer

Medaljon (af tyndsteg)

300 gram / 3 cm tyk

54 °C

4 timer

Inderlår (minutsteaks)

200 gram / 1,5 cm tyk

54 °C

3 timer


© - Copyright - Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.