Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

SousVide Supreme

iVide

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

Instant Pot

Historien bag

Sous vide blev oprindeligt udtænkt af fysikeren og opfinderen, Sir Benjamin Thompson i 1799. Men først i 1960’erne blev anvendt. Da brugte man teknikken til konservering af mad i fødevareindustrien.

I midten af 70’erne begyndte kokken Georges Pralus, fra restaurant Troigros, at benytte teknikken til tilberedning af mad. Han opdagede at man ved at vakuumpakke foie gras, og tilberede det i et vandbad ved lav temperatur, undgik svind og fik en meget bedre smag og struktur frem i denne dyre franske delikatesse.

Senere begyndte en anden pioner inden for sous vide, Bruno Goussault, at forske i tilberedning af andre fødevarer, og var blandt de første til at opstille tabeller med tider og temperaturer for de forskellige fødevarer.

En af nutidens helt store fortalere for sous vide er Heston Blumenthal. I sin restaurant, The Fat Duck, er der stort set ikke grænser for hvilke teknikker han benytter og forfiner. Hans konstante søgen efter perfektion i alt han laver, har givet hans restaurant 3 velfortjente Michelinstjerner.

Sous vide-teknikken er en af de områder som Heston Blumenthal er særligt interesseret i, da det giver ham mulighed for præcision, kontrol og perfekte resultater.