Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt over 600kr

 Sikker Betaling

Guide
Anova®
SousVide Supreme®

Er du B2B kunde?

Glem tiden for en stund

Med mindre du tilbereder fisk sous vide, behøver du som regel ikke at stå og svede foran et køkken ur, eller sidde og kigge nervøst på dit armbåndsur hvert 5. min.

Da tilberedningen foregår ved en meget lav temperatur, gør det ikke noget at det du tilbereder får en time eller to for meget. Det giver en stor fleksibilitet. For hvor ofte har man ikke stået med en færdig steg, hvor kartoflerne og andet tilbehør kun er halvfærdige?

Med sous vide behøver du ikke at være nervøs. For går det hele ikke lige går efter tidsplanen, så gør det ikke noget.
Du er dog nødt til at planlægge frem. For selvom mange udskæringer kun behøver mellem 1 og 8 timer, så er der også en del udskæringer der skal have meget længere tid. Faktisk helt op til 72 timer. Du er derfor nødt til at gå igang i god tid – men når først kødet er pakket og smidt i vandbadet, behøver du ikke foretage dig mere.

Køb din egen sous vide maskine her