Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt over 600kr

 Sikker Betaling

Guide
Anova®
SousVide Supreme®

Er du B2B kunde?

Fjerkræ

Vi har også et godt udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser! 


KLIK HER FOR AT SE UDVALGET

 

Du kan roligt tilberede kyllingebryst ved blot 61 °C - Den lange varmebehandlingstid dræber ligeså mange bakterier som hvis du opvarmede kyllingebrystet til 72 °C. Kyllingebryst kan således sagtens serveres pænt rosa - Du vil blive overrasket over hvor godt det smager. Det samme gør sig gældende for andebrystet.
 

KYLLING


Vægt / Størrelse


Temperatur


Tid


Hel kylling*

*

*

*

Halv kylling*

Ikke relevant

62 °C

10 timer

Udbenet kylling (evt farseret)*

Ikke relevant

62 °C

10 timer

Overlår

Ikke relevant

62 °C

6 timer

Underlår

Ikke relevant

62 °C

8 timer

Helt lår

Ikke relevant

62 °C

10 timer

Bryst (med ben)

Ikke relevant

61 °C

2 timer

Bryst (uden ben)

Ikke relevant

61 °C

1 timer

Hakket kylling (kødboller, frikadeller m.v.)

50 gram

62 °C

2 timer

Inderfilet

Ikke relevant

62 °C

2 timer


* Det anbefales ikke at man tilbereder en hel kylling, da der er en stor luftlomme inde i kyllingen. Dette vil gøre det stort set umuligt at tilberede den med sous vide-metoden. 
Det samme gælder for en halv kylling, hvor der efter vakuumpakningen vil være et større område med luft – dog kan det, hvis det pakkes korrekt, godt lade sig at med en halv kylling – kræver dog at du lige givet den et “knæk”, så posen kan slutte tættere om den halve kylling.

Ønsker man, af hele sit hjerte, at tilberede en hel kylling, kan dette nemt gøres, ved at man udbener kyllingen og snørrer den – evt. kan den også fyldes med fars.


 

Kalkun


Vægt / Størrelse


Temperatur


Tid


Lår

Ikke relevant

68 °C

7 timer

Bryst

Ikke relevant

62 °C

2 timer