VI BEKLAGER MEGET DE FORSINKELSER
DER ER I ØJEBLIKKET PÅ LEVERING VIA GLS.

PGA. BLACK FRIDAY OG CYBER MONDAY
HAR DE EKSTRA ORDINÆRT TRAVLT PÅ TERMINALERNE.

ALLE ORDRE ER SENDT AFSTED TIL GLS
HVIS DU HAR MODTAGET ET TRACKING NR. FRA OS

RIGTIG GOD DAG TIL JER ALLE


Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide

SousVide Supreme Touch

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

Jul 2020

Fødevaresikkerhed

Temperaturerne der anbefales er meget lave - er det ikke farligt?

De temperaturer som fødevarestyrelsen ofte anbefaler at diverse madvarer opvarmes til, er temperaturer hvor bakterierne dræbes efter ganske få sekunder.
Det som fødevarestyrelsen ikke fortæller, er at lavere temperaturer også sagtens kan dræbe bakterierne - det tager bare lidt længere tid.

Derfor er der intet galt i at benytte lavere temperaturer ved tilberedning med sous vide-teknikken, end du er vant til fra traditionelle tilberedningsmetoder. Det er dog vigtigt at du overholder de anbefalede temperaturer og tider meget nøje.

Holder vakuumpakket mad sig i længere tid?

Ja, mad der er pakket i et luftfrit eller meget luftfattigt miljø, holder sig i længere end mad der bliver opbevaret almindeligt.