Godt Nytår - Vi sender ordre igen d. 2. januar 2025

  Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,8

sous vide startpakker

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Alt i sous vide udstyr

Sous Vide Udstyr

Se alle vores dehydratorer

Dehydratorer

Se alle vores vakuumpakkkere

Vakuumpakkere

Fødevaresikkerhed

Temperaturerne der anbefales er meget lave - er det ikke farligt?

De temperaturer som fødevarestyrelsen ofte anbefaler at diverse madvarer opvarmes til, er temperaturer hvor bakterierne dræbes efter ganske få sekunder.
Det som fødevarestyrelsen ikke fortæller, er at lavere temperaturer også sagtens kan dræbe bakterierne - det tager bare lidt længere tid.

Derfor er der intet galt i at benytte lavere temperaturer ved tilberedning med sous vide-teknikken, end du er vant til fra traditionelle tilberedningsmetoder. Det er dog vigtigt at du overholder de anbefalede temperaturer og tider meget nøje.

Holder vakuumpakket mad sig i længere tid?

Ja, mad der er pakket i et luftfrit eller meget luftfattigt miljø, holder sig i længere end mad der bliver opbevaret almindeligt.