Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,9

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret - privat
Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager din bestilling, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til os på support@sousvide.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelsesret - erhverv
Hvis du handler som erhvervsdrivende f.eks. med cvr nr. så har du som udgangspunkt ikke fortrydelsesret - kontakt os, om du har spørgsmål.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, så sørg for den sendes forsvarligt retur. Husk at kontakte vores support før du sender varer retur, da behandlingen af din retursag ellers kan blive forsinket.
 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
De fleste af vores varer kan ikke sendes retur som postforsendelser, men skal sendes retur som pakkeforsendelser. Vær opmærksom på at udgiften til dette kan være på omkring 150 kroner med PostDanmark.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Pengene tilbagebetales altid til det kort du benyttede ved betaling, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
KitchenTech ApS / DDP
Smidstrupvej 11 A
4230 Skælskør
Danmark
Bemærk at vi ikke modtager varer der er sendt pr efterkrav.
 
Nægter du at modtage en vare og pakken dermed ryger retur, fratrækker vi prisen for returfragten. Bemærk at det i nogle tilfælde vil være billigere for dig at modtage pakken og derefter selv sende den retur for egen regning. Uafhentede pakker kan koste op til 150 kroner i returfragt.

Du kan benytte dig af denne formular når du sender varer retur til os: RETURFORMULAR

 

Denne formular kan du benytte hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret
Du kan også sende nedenstående oplysninger på mail til support@sousvide.dk

Returvarer indsendes, sammen med ordrebekræftelsen, til:
KitchenTech ApS / DDP
Smidstrupvej 11 A
4230 Skælskør
Danmark

Du har 14 dages returret fra den dag du modtager dine varer.


 
ORDRENUMMER:

 

KØBSDATO:

 

DATO FOR MODTAGELSE AF VARER:


FORNAVN OG EFTERNAVN:


ADRESSE:

TLF:

PENGENE UDBETALES TIL BETALINGSKORTET DER BLEV BENYTTET TIL ORDREN.
ALT EFTER DIN KORTUDSTEDER OG DIN BANK, KAN DET TAGE OP TIL 10 HVERDAGE FØR PENGENE STÅR PÅ DIN KONTO.