Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt over 500 kr.

 Sikker Betaling

iVide® WIFI

SousVide Supreme®

Ugens sous vide opskrift

DIVERSE

Herunder finder du en række af produkter, som du kan tage i brug, hvis du virkelig ønsker at give den gas i køkkenet. Det drejer sig om plastikflasker, tuber, isterninger og molekylær gastronomi. Uanset hvad din mission er, har vi hos SousVide.dk et mål om, at dit projekt skal lykkes. I disse tider, hvor den traditionelle madlavning er under pres, er der nye tiltag, som ser dagens lys. Dem vil vi gerne præsentere dig for, så du får det meste ud af din tid i køkkenet.
 

Skal du bruge hjælp til at pynte tallerkenen, så den ser professionel ud, eller er du blot ude på at prøve dine evner i molekylær gastronomi af, skal du se nærmere på de interessante produkter, som du finder herunder. Og selvom de muligvis ikke synes af meget, kan de være præcis den hjælp, du har brug for, for at imødekomme de behov, du har.

 


{{amount}}

Fra tuber til molekylær gastronomi

Når du skal lave mad - og du måske bevæger dig over i den finere og mere indviklede afdeling - kan du gøre livet lettere for dig selv, hvis du anvender det rette udstyr. På den måde kan du både hjælpe udtrykket på vej og sikre dig selv og dine gæster en æstetisk oplevelse ud over det sædvanlige. Men du kan også skabe overraskelser og i det hele taget pynte på smag og tallerken på en sådan måde, at dine chancer for at bjergtage dine gæster vokser betragteligt.

Lav dine egne kaviarperler eller pynt tallerkenen

Hos SousVide.dk har vi de redskaber, som du skal bruge, når du ønsker at give dine retter den sidste finish eller på anden vis gøre noget specielt ud af maden. Se for eksempel disse tuber, som åbner op for både overraskelser og kan gøre aftenmåltidet lidt skæggere. Du kan fylde dem med både sauce, dressing eller creme. Eller præcis hvad du ønsker. Så kan dine gæster selv åbne for herligheden og på den måde få sig en smagsmæssig overraskelse. Det er en nyskabende måde at servere maden på, og du kan på den måde få de fine restauranters tricks hjem i din spisestue.

 

Molekylær gastronomi er faktisk en videnskab, der beskæftiger sig med både tilberedning, sansepåvirkninger og anvendelsen af kemisk viden til udvikling af nye retter og metoder at lave mad på. Hos SousVide.dk kan vi tilbyde dig The Spherificator Kit, som er et molekylærgastronomisk køkkenredskab, der kan lave kaviarperler. Det er normalt en særdeles tidskrævende proces, der her er blevet gjort almindelig tilgængelig, så du hurtigt og let kan fornøje alle dine gæster.
 

I det hele taget finder du herover en række af produkter, der er meget anvendelige, når tilberedningen af et måltid skal have et særligt æstetisk udtryk. Uanset om det drejer sig om muligheden for at lave specielle isterninger, eller du ønsker små plastikflasker både til opbevaring og til pynt, kan vi hos SousVide.dk hjælpe dig godt på vej. Vi har produkter, der egner sig både til restauranter og til den private madentusiast, som ønsker at tage måltidet til nye højder.

Ring eller skriv, hvis du skal bruge hjælp

Hvis du brænder inde med et spørgsmål, eller du på anden vis har brug for hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde præcis det tilbehør, som du har brug for, så du kan få opfyldt både dine drømme og dine behov i forhold til madlavning. Hos SousVide.dk fører vi kun kvalitetsprodukter fra anerkendte brands, og vi sætter en ære i at tilbyde dig eksklusive varer.