Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide® WIFI Sous Vide

SousVide Supreme Touch

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

Molekylær Gastronomi

Om os

Sousvide.dk - din specialist inden for Sous Vide!

Sous Vide har været vores hjertebarn i mange år! Det er vores mål vedvarende at være en af de førende one-stop-shops af Sous Vide og komplementært udstyr hertil. Vores kunder er såvel professionelle kokke og storkøkkener som private.

Siden 2011 har vi solgt udstyr gennem vores webshops Sousvide.dk og SousVideShop.se. Siden 2012 har vi samlet driften af dem i vores hovedfirma KitchenTech ApS. Vi er i dag blandt de førende aktører inden for Sous Vide og komplementære teknologier, som eksisterer i et krydsfelt af glæden ved at bruge ypperlig teknik og respekten ved den gode råvare.

Vi ønsker at være branchens "first mover" og har et sortiment, der dækker fra komplette systemer til enkeltdele, tilbehør og forbrugsvarer. Vi sælger via vores webshop og gennem en række forhandlere, der dækker både det professionelle segment som detailsektoren.

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der passer til dit behov, kan du kontakte vores kundeservice og få vejledning og tilbud. Vi leverer alle de førende fabrikater såsom SousVide Supreme, SousVideTools PolyScience/Sage, VacStar, Steba og Caso.


Fimaoplysinger:

 

KitchenTech ApS

Christian X's Vej 108, 1 tv.

8260 Viby J

Danmark

CVR-nummer: 34585261


Vi byder dig velkommen

KitchenTech ApS – SousVide.dk


Se vores mange kunders købsoplevelser her