VI BEKLAGER MEGET DE FORSINKELSER
DER ER I ØJEBLIKKET PÅ LEVERING VIA GLS.

PGA. BLACK FRIDAY OG CYBER MONDAY
HAR DE EKSTRA ORDINÆRT TRAVLT PÅ TERMINALERNE.

ALLE ORDRE ER SENDT AFSTED TIL GLS
HVIS DU HAR MODTAGET ET TRACKING NR. FRA OS

RIGTIG GOD DAG TIL JER ALLE


Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr. 

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide

SousVide Supreme Touch

Japanske Konro Grill Yakitori Grill

Jul 2020

Mørhed

Du kan opnå kød der er ubeskriveligt mørt, ved at benytte dig af sous vide-metoden.

Vi har allerede været inde på at de lave temperaturer gør at du roligt kan tilberede maden i en længere periode. Og jo længere tid du giver kødet, jo mere mørt bliver det – uden at miste hverken saft, kraft eller smag.

Du kan gøre en middelmådig roastbeef ligeså mør som oksemørbrad. Og du kan tilberede et oksespidsbryst helt rødt og næsten ligeså mørt som oksefilet.

Jo længere tid du giver kødet – jo mere mørt bliver det. Hvor mørt det skal være, er selvfølgelig en smagssag. Men uanset hvor længe du giver det, mister kødet ingen smag og saft.