Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  4,8

Sous Vide Produkter

Vakuumposer

Japanske Yakitori Grill

Indendørs-urtehave

Mørhed

Du kan opnå kød der er ubeskriveligt mørt, ved at benytte dig af sous vide-metoden.

Vi har allerede været inde på at de lave temperaturer gør at du roligt kan tilberede maden i en længere periode. Og jo længere tid du giver kødet, jo mere mørt bliver det – uden at miste hverken saft, kraft eller smag.

Du kan gøre en middelmådig roastbeef ligeså mør som oksemørbrad. Og du kan tilberede et oksespidsbryst helt rødt og næsten ligeså mørt som oksefilet.

Jo længere tid du giver kødet – jo mere mørt bliver det. Hvor mørt det skal være, er selvfølgelig en smagssag. Men uanset hvor længe du giver det, mister kødet ingen smag og saft.