Hurtig levering  

E-mærket  

Fri fragt v. køb over 500 kr.  

Sikker Betaling  

 Hurtig levering   Fri fragt v. køb over 500 kr    Sikker betaling

iVide® WIFI Sous Vide

SousVide Supreme Touch

Japansk Konro Grill / Yakitori Grill

JULEN 2019

Udstyr

Når du skal i gang med sous vide, skal du bruge 2 ting. Du skal bruge et vandbad med præcis temperaturstyring og du skal bruge en vakuumpakker.

Vandbadet kan købes i mange udgaver og prisklasser. Du kan også selv bygge et ”vandbad”, hvis du har mod på det. Hvis du selv vil bygge et vandbad, er der mange hjemmesider med guides til dette.

I vores guide beskæftiger vi os med de modeller du selv kan købe.

Når du går på jagt efter et vandbad, er der nogle ting du skal overveje først:
Hvor meget kommer du til at bruge det?
Hvor mange mennesker vil du gerne kunne lave mad til?

Hvis du kommer til at bruge det meget, så må du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt at du går efter et vandbad med så få bevægelige dele som det overhovedet er muligt. Færre bevægelige dele, betyder færre ting der kan gå i stykker.

Varmelegemet i vandbadet må ikke være blottet. Det giver blot anledning til at kalk samler sig på det. Det giver på sigt en langsommere og dyrere opvarmning af vandet. Ligeledes gør det det blot mere besværligt at rengøre. Gå derfor efter modeller hvor varmelegemet er skjult.

Du skal også sikre dig at vandbadet er godt isoleret. Gå derfor gerne efter et vandbad i stål med dobbelt vægge. Et dårligt isoleret vandbad kan koste op til dobbelt så meget i strøm. Og selvom sous vide er en meget energieffektiv måde at tilberede mad på, er der jo ingen grund til at fordoble sine udgifter. Alt efter hvor meget du bruger den, kan det nemt betyde adskillige tusinde kroner i vandbadets levetid.

Låget skal slutte tæt og må også meget gerne være isoleret.

Du skal også bruge en god vakuumforsegler/vakuumpakker. Find en med en god sugeevne, for hvis luften ikke suges ordentligt ud af poserne, så vil poserne flyde, hvilket vil betyde at maden ikke bliver korrekt tilberedt.

Læs mere om vores sous vide kokkeskole, hvor du kommer på kursus med en af Danmarks dygtigste kokke -  Klik her