Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  4,8

Sous Vide Produkter

Vakuumposer

Japanske Yakitori Grill

Indendørs-urtehave

Lammekød

Vi har et stort udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser!  Klik her og se udvalget


Læs mere om vores sous vide kokkeskole, hvor du kommer på kursus med en af Danmarks dygtigste kokke -  Klik her

 

Lammekød er meget lækkert. Og alt efter temperament, kan det sagtens tilberedes rosa. Den store variation i temperaturer herunder, skyldes at det ikke er alle lammeudskæringer der vil smage godt, hvis de tilberedes alt for rosa. Selv meget få grader, kan gøre en kæmpe forskel.

Hvis du generelt ikke bryder dig om rosa lammekød, så sæt temperaturen 4 °C højere end angivet i skemaet herunder – så vil du få gennemstegt lammekød, som stadig er mørt og saftigt.

 

STEGE & STORE UDSKÆRINGER


Vægt / Størrelse
 


Temperatur
 


Tid
 


Lammekølle

2 kg

56 °C

48 timer

Udbenet lammekølle

2,5 kg

56 °C

48 timer

Klump

½ kg

56 °C

14 timer

Inderlår

½ kg

56 °C

8 timer

Culotte

½ kg

56 °C

8 timer

Lammekrone (rack of lamb)

1 kg

55 °C

4 timer

Skank

½ kg

58 °C

14 timer

Lammeryg

1 kg

56 °C

6 timer

Lammebov

1,5 kg

59 °C

14 timer


 

Portionsstørrelser


Vægt / Størrelse


Temperatur


Tid


Koteletter (af rygstykket)

100 gram

56 °C

2 timer

Mørbrad

150 gram

55 °C

2 timer

Bøf (af fars)

300 gram / 3 cm tyk

56 °C

3 timer

Lammetern

Ikke relevant

58 °C

3 timer

© – Copyright – Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk er beskyttet af lov om ophavsret.