Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt over 600kr

 Sikker Betaling

Guide
Anova®
SousVide Supreme®

Er du B2B kunde?

Frugt og grøntsager

Vi har også et godt udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser! 


KLIK HER FOR AT SE UDVALGET

 

 

GRØNTSAGER


Vægt / Størrelse


Temperatur


Tid


 

Kartofler

Små

84 °C

1 time

Kartofler

Store

84 °C

2 timer

Porre

Mellem

84 °C

1 time

Løg

Mellem

84 °C

1 time

Forårsløg

Ikke relevant

84 °C

45 min

Radiser

Ikke relevant

84 °C

30 min

Søde kartofler

Små 

84 °C

1 time

Søde Kartofler

Store

84 °C

80 min

Squash / Zucchini

Mellem

84 °C

45 min

Skorzoner

Mellem

84 °C

60 min

Gulerødder

Mellem

84 °C

50 min

Majroe

Mellem

84 °C

1 time

Artiskokker

Mellem

84 °C

70 min

Grønne asparges

Mellem

84 °C

30 min

Hvide asparges

Store

84 °C

45 min

Majskolber

Ikke relevant

84 °C

40 min

Aubergine

Mellem

84 °C

40 min

Blomkål*

Halveret

84 °C

25 min

Broccoli*

Halveret

84 °C

25 min

Rosenkål

Ikke relevant

84 °C

1 time

Kål

Skåret i både

84 °C

1 time

Knoldselleri

Halveret

84 °C

70 min

Fennikel

Ikke relevant

84 °C

1 time

Grønne bønner

Ikke relevant

84 °C

40 min

Græskar

Portionsstørrelser

84 °C

50 min

 

*Blomkål og brocooli består af en del luft. Derfor egner det sig ikke så godt til sous vide, da varmeoverførslen ikke er særlig god. Det kan dog godt lade sig gøre.

Eksperimentér med tiden, hvis du ønsker det mere mørt. Tilsæt evt. lidt smør i posen – det giver en god smag.


 


 

 

FRUGT


Vægt / Størrelse


Temperatur


Tid


Æbler

Halveret

84 °C

30 min

Pærer

Halveret

84 °C

45 min

Rababer

Ikke relevant

61 °C

35 min

Blommer

Ikke relevant

75 °C

20 min

Kirsebær

Ikke relevant

84 °C

20 min

Fersken

Ikke relevant

84 °C

45 min

Ananas

Skåret i stykker

75 °C

50 min

Jordbær

Ikke relevant

84 °C

15 min


 

© – Copyright – Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk er beskyttet af lov om ophavsret.