Vi har et stort udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser! Klik her og se udvalget
Læs mere om vores sous vide kokkeskole, hvor du kommer på kursus med en af Danmarks dygtigste kokke - Klik her
GRØNTSAGER
Vægt / Størrelse
Temperatur
Tid
Kartofler
Små
84 °C
1 time
Kartofler
Store
84 °C
2 timer
Porre
Mellem
84 °C
1 time
Løg
Mellem
84 °C
1 time
Forårsløg
Ikke relevant
84 °C
45 min
Radiser
Ikke relevant
84 °C
30 min
Søde kartofler
Små
84 °C
1 time
Søde Kartofler
Store
84 °C
80 min
Squash / Zucchini
Mellem
84 °C
45 min
Skorzoner
Mellem
84 °C
60 min
Gulerødder
Mellem
84 °C
50 min
Majroe
Mellem
84 °C
1 time
Artiskokker
Mellem
84 °C
70 min
Grønne asparges
Mellem
84 °C
30 min
Hvide asparges
Store
84 °C
45 min
Majskolber
Ikke relevant
84 °C
40 min
Aubergine
Mellem
84 °C
40 min
Blomkål*
Halveret
84 °C
25 min
Broccoli*
Halveret
84 °C
25 min
Rosenkål
Ikke relevant
84 °C
1 time
Kål
Skåret i både
84 °C
1 time
Knoldselleri
Halveret
84 °C
70 min
Fennikel
Ikke relevant
84 °C
1 time
Grønne bønner
Ikke relevant
84 °C
40 min
Græskar
Portionsstørrelser
84 °C
50 min
*Blomkål og brocooli består af en del luft. Derfor egner det sig ikke så godt til sous vide, da varmeoverførslen ikke er særlig god. Det kan dog godt lade sig gøre.
Eksperimentér med tiden, hvis du ønsker det mere mørt. Tilsæt evt. lidt smør i posen – det giver en god smag.
FRUGT
Vægt / Størrelse
Temperatur
Tid
Æbler
Halveret
84 °C
30 min
Pærer
Halveret
84 °C
45 min
Rababer
Ikke relevant
61 °C
35 min
Blommer
Ikke relevant
75 °C
20 min
Kirsebær
Ikke relevant
84 °C
20 min
Fersken
Ikke relevant
84 °C
45 min
Ananas
Skåret i stykker
75 °C
50 min
Jordbær
Ikke relevant
84 °C
15 min
© – Copyright – Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk er beskyttet af lov om ophavsret.