Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt over 600kr

 Sikker Betaling

Guide
Anova®
SousVide Supreme®

Er du B2B kunde?

Hvad er Sousvide?

DOWNLOAD SOM PDF

Hvis du nogensinde har spist på en dyr restaurant, eller ligefrem har været så heldig at spise på en Michelin restaurant, så har du næsten helt sikkert også sat tænderne i mad, tilberedt med sous vide-teknikken.

Sous vide-teknikken har bredt sig som en steppebrand de seneste 20 år og har gjort sit indtog på toprestauranter verden over – og det er ikke helt uden grund. For det er blandt andet takket være sous vide-teknikken, at de dyre restauranter kan servere mad i særklasse. Både når det kommer til det molekylære, men også når det kommer til mere simple ting, som et perfekt tilberedt stykke kød, som har en mørhed som du før kun kan drømme om at opnå i dit eget køkken.

Nogen vil mene at sous vide-teknikken er snyd og forbinder den med store produktionskøkkener, fordi også denne industri har taget teknikken til sig, som en slags videreudvikling af quick-chill konceptet. Om det er snyd, at benytte sig af den nyeste teknologi og udnytte ny viden, må vøre en subjektiv vurdering. Men ingen kan vist være i tvivl om, at sous vide-teknikken bidrager med noget enestående til gastronomien.

På disse sider om sous vide kommer vi ind på de fleste aspekter af teknikken. Så hvis du intet kender til sous vide, er denne guide en uundværlig introduktion til teknikken.

Vi ønsker dig god fornøjelse med vores guide til sous vide – og ønsker dig held og lykke med din forestående rejse ud i gastronomiens fascinerende verden.