Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  4,8

Sous Vide Produkter

Vakuumposer

Japanske Yakitori Grill

Indendørs-urtehave

Fisk

Vi har et stort udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser!  Klik her og se udvalget


Læs mere om vores sous vide kokkeskole, hvor du kommer på kursus med en af Danmarks dygtigste kokke -  Klik her

 

Fisk er meget delikat. Derfor er det vigtigt, at man ikke giver det for meget. Tider og temperaturer herunder, er sat efter at fisken skal tilberedes under medium.

Når du tilbereder fisk ved så lave temperaturer, så tag de samme forholdsregler, som hvis du lavede sushi. Da vi arbejder med korte tilberedningstider, så er det begrænset hvor mange bakterier du dræber under opvarmningen – sørg derfor for, at du køber din fisk hos en fiskehandler du har tillid til.

Tiderne herunder er for fileter/steaks i portionsstørrelser. Mange af fiskene kan godt tilberedes hele – her gælder en god tommelfingerregel: Hvis fisken kan være i et sous vide kar, på 7-14 liter, så skal du blot forlænge tilberedningstiden med cirka 100 %, hvis du ønsker at tilberede den hel – dog anbefales det ikke at tilberede hele fisk sous vide.

 

FISK


Vægt / Størrelse


Temperatur


Tid


Tun

2-300 gram

48 °C

25 min

Laks

2-300 gram

48 °C

25 min

Sværdfisk

2-300 gram

48 °C

25 min

Torsk

2-300 gram

48 °C

25 min

Havkat

2-300 gram

49 °C

25 min

Makrel

1-200 gram

49 °C

30 min

Malle

2-300 gram

49 °C

25 min

Havaborre

2-300 gram

49 °C

25 min

Karpe

2-300 gram

49 °C

25 min

Kuller

2-300 gram

49 °C

30 min

Hellefisk

2-300 gram

48 °C

20 min

Ørred

2-300 gram

48 °C

25 min

Fjeldlørred

2-300 gram

48 °C

25 min

Skrubbe

2-300 gram

49 °C

25 min

Pighvar

2-300 gram

49 °C

30 min

Haj

2-300 gram

49 °C

30 min


© – Copyright – Alt indhold, herunder også tabeller, på SousVide.dk er beskyttet af lov om ophavsret.