SousVide Supreme
Alsidig all-in-one sous vide-maskine
Sous vide-tilberedning af mad har førhen været forbeholdt de professionelle, men det ændrede SousVide Supreme på i 2009, da de introducerede deres SousVide Supreme Water Oven. New York Times beskrev deres nyligt lancerede produkt som en milepæl for sous vide med erklæringen om, at sous vide nu ikke længere var avantgarde, men derimod tilgængeligt for den almindelige forbruger.
Fra praktiserende læger til førende sous vide-producenter
Bag SousVide Supreme er det familieejede firma Eades Appliance Technology (EAT), der blev grundlagt af Drs. Michael og Mary Dan Eades i 2009. Bag EAT’s er en passion for sund mad og en stor kærlighed til madlavning og gastronomi. Eades-familien består af både respekterede læger og ernæringseksperter, hvis store ekspertise er en stor del af deres produktion.
“The Eades”, som de kaldes, har en lang karriere bag sig, hvor de både har beskæftiget sig med at skrive bøger om sund livsstil, været praktiserende læger, etableret og drevet vægttabsklinikker, ejet en restaurant og sågar haft deres eget madlavningsprogram på TV. I 2009 valgte de at foretage endnu et karriereskift, og ved at samle deres erfaring formåede de at skabe det, som i dag er et kult-produkt inden for madlavning og sous vide.
I løbet af de sidste seks år har SousVide Supreme formået at etablere sig som de førende på markedet. I dag anses brandet som et af de mest betroede inden for den kulinariske sous vide-verden - både for hjemmekokken og den professionelle kok. De kan i dag tilbyde en bred vifte af økonomisk overkommelige produkter herunder water ovens (vandbade), vakuummaskiner, sous vide-tilbehør og kogebøger, som alle er blevet modtaget med priser, ros og entusiasme fra både forbrugere, medier og kritikere verden over.
Opnå perfekte resultater med sous vide
Hvis du er entusiastisk i din madlavning, hvis du har fokus på detaljer, og hvis du går efter det bedste resultat, er SousVide Supreme ikke til at komme uden om. Med en sous vide-maskine får du den ultimative kontrol over din madlavning, og du kan opnå præcis det resultat, som du ønsker - hver eneste gang.
Sous vide har rødder i det franske, hvor teknikken i 1970’erne blev udbredt. Sous vide betyder da også “under vakuum” på fransk, hvilket beskriver selve sous vide-processen. Indtil for nylig har den lettere avancerede teknik mestendels været forbeholdt professionelle, men med maskiner fra SousVide Supreme er det nu muligt at implementere den franske gastronomi i sin egen madlavning derhjemme i køkkenet.
SousVide Supreme er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af dit køkkenudstyr – og kvaliteten af maden.