Vi er glade for at kunne introducere den nye The Smoking Gun® Pro.
Denne nye model tager alt det bedste fra den tidligere model.
Sage har arbejdet sammen med en række af verdens bedste kokke og produceret en model med forbedret egenskaber så som at den er mere robust, den er mere støjsvag og med et justerbart air-flow.
Med røgpistolen kan du tilføre kold røg til alt slags mad. Det giver maden en pikant røgsmag, som kommer fra rigtig træsmuld fra forskellige træsorter.
Put træsmuld i det lille kammer i toppen, tænd for røgpistolen og hold en lighter eller tændstik ned til træsmuldet så det gløder. En kraftig ventilator sørger for at suge al røgen ned igennem røgpistolen og blæse det ud igennem en lille plastikslange. Nu skal du blot holde slangen hen til det du ønsker at tilføre røg - nemmere bliver det ikke.
Nogle eksempler på madvarer du kan pifte op med lidt røgsmag: Kylling, fisk, grøntsager, steaks, koteletter og meget mere.
Da det er koldt røg der kommer ud, kan du give røgsmag til ting, du normalt ville have svært ved at tilføre røgsmag til: Smør, rå østers, desserter, chokolade, cocktails, salater og meget mere.
Prøv også at ryge med andet end træsmuld: Te, krydderier og tørrede blomster. Kun fantasien sætter grænser.