Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,9

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

Sous Vide Spareribs

Oprettet d. under Sous Vide, Vakuum

Sous Vide Spareribs

Opskriften er meget simpel!


Gnub spareribs med din favorit rub
Vakuumpak spareribs med din vakuumpakker
Tilbered ved 60 °C i 48 timer med sous vide metoden
Smør med BBQ sauce på dine spareribs
Smid dem på en varm grill for at give grillsmag
Servér og nyd de lækre møre, saftige spareribs!

Velbekomme!

© - Copyright - Alt indhold, herunder også opskrifter, på SousVide.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.


Kommentar(er) 1

  • Ove Baagř
    Ove Baagř http://www.rurup.dk

    Hej Jeg fĺr mine spareribs som forkogte og marinerede. Vil det stadig give mening at sous vide dem, og i hvor lang tid? Det ville mĺske kunne řge effektiviteten pĺ grillen, nĺr de efterfřlgende kun lige skal brunes (grilles) ?

    Svar

Skriv din kommentar