Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  4,9

Konro Yakitori Grill

Airfryers

Sous Vide Udstyr

Vakuumposer

Original-vs-demi

SousVide Supreme findes i 2 forskellige udgaver. Den ene er SousVide Supreme Original og den anden er SousVide Supreme Demi.

Den væsentligste forskel på de 2 udgaver er størrelsen. Og selvom mål og rumindhold, på Original og Demi, ikke lyder til at være meget forskelligt fra hinanden, har det er meget stor betydning for hvor meget kød du kan tilberede på én gang.

Udover størrelsen, så er udseendet og væsentligt forskelligt. Original-modellen er udført i børstet stål. Demi-modellen er udført i stål og belagt med hård plastik.

Når du skal vælge imellem Original og Demi, skal du spørge dig selv om du kan nøjes med at tilberede op 2 kg kød eller om du tror du får behov for at tilberede op til 3 kg kød. Ud fra vores erfaringer, og tilbagemeldinger fra vores kunder, kan Demi tilberede kød til cirka 4-6 personer og Original til cirka 6-10 personer.

Ovenstående afhænger selvfølgelig af hvor meget kød folk spiser.

Hvilke kødtyper du typisk vil tilberede, har også betydning for dit valg. En god stor roastbeef vejer som regel 1-2 kg og en god stor okseculotte kan veje op til 2,5-3 kg. Der er altså nogle ting du skal tage højde for, når du vælger hvilken af modellerne du vil købe.
 
 

Original

Demi

Udvendige mål (BxDxH): 29x36x29 cm 28x31,75x28,7 cm
Rumindhold (fyldt til max): 10 liter 8,7 liter
Kapacitet: Ca 3 kg kød Ca 2 kg kød
Antal personer: 6-10 4-6
Materiale: Rustfrit stål (børstet) Rustfrit stål, belagt med højglans plastik