Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,9

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

Bertha Trækulsovn

63.699 kr.

(inkl. moms)

Bertha trækulovnen er en gamechanger inden for trækulsmadlavning.

Denne visionære britisk-producerede trækulsovn har allerede taget markedet med storm.

Flere restauranter og kokke, samt Michelin-stjernekokke over hele verdenen har taget den ind i deres køkkener.

Den er velegnet til restauranter, hoteller, barer m.fl.

Den er kompakt, men yderst kraftfuld og revolutionere måden at tilberede mad på.

Model/Varenr.: Bertha-S
Lagerstatus: Levering: 7-10 hverdage
stk.

Bestil inden kl 13.00 og få din ordre sendt samme hverdag

   Fri fragt v. køb over 500 kr.   |      Sikker betaling   |      Hurtig levering

   4,8

Bertha blev født i 2008 og er blevet en legende i kulgastronomiens verden. Den er inspireret af ønsker fra flere kokke verden over, bl.a. Michelin-stjernekokke som ønskede at skabe en kulovn der kan udrette fremagende tilberedningsteknikker og hastigheder, samt nye smagsoplevelser.

En BERTHA kulovn skiller sig ud med sin ikoniske form og slanke finish, og er et musthave i et hvert professionelt køkken.

BERTHA trækulsovnen er designet og fremstillet i Storbritannien siden 2008. Kulovnen er fremstillet af 304-rustfrit stål og giver mulighed for at tilberede mad fra 150ºC-400ºC i længere perioder. Dette er takket være dens lukkede kulgrill som sikre at maden bevarer al sin naturlige fugt og smag, hvilket giver utrolig saftig, grillet mad hver gang!

BERTHA trækulsovnen anbefales i anvendelse op til omkring 120 spisende gæster. Opstartstiden er omkring 35-45 min og dagligt kulforbrug på ca. 12 til 16 kg.
Det giver en ydeevne pr optænding på omkring 9 timer.
Tilberedning i timen er i gennemsnit 90 kg. ved en grilltemperatur på 250 til 350 ºC.

Fordelen ved en BERTHA trækulsovn fremfor en åben grill i baskisk eller Robata stil, er at Bertha holder på varmen konstant, hvilket betyder at det er muligt at lave mad på hurtigere tid, samtidig med at det er nemmere at kontrollere luftstrømmen og derved reducere kulforbruget.

BERTHA kan anvendes med alle typer trækul (dog anbefaler vi Sumi Bincho).
Temperaturen styres/justeres via et udvendigt håndtag, hvor ved du kan øge eller mindske luftstrømmen til kammeret.

Fra en optænding tager det cirka 30-40 minutter at komme op på tilberedningstemperaturer på 250-300 grader. Efter yderligere ca. 15 minutter bliver kammerets vægge 'opladet', hvilket betyder, at BERTHA nu bruger strålevarme, som kan bibeholdes for en hel service, hvis det kræves.

BERTHA er hurtig, nem og ren at tænde ved hjælp af tilsætningsfrie ildtændere. Valget af træ eller træflis vil have en subtil, men karakteristisk indflydelse på smagen, og det samme gælder for valget af trækul. Da den er lukket, tillader den desuden de typiske teknikker for en ovn, såsom bagning ovenfra, røgning, stegning, grilning og stegning. Selvom kammertemperaturen på BERTHA naturligvis bliver ekstremt varm, forhindrer den fuldt isolerede dør og vægge varmen i at slippe ud i køkkenet og giver kokken et mere behageligt arbejdsmiljø.
 

Hvorfor Bertha?

BERTHA tilbereder jævnt og hurtigt hver gang, men bevarer alligevel fugten, tilføjer smag og reducerer tilberedningstiden.

Temperaturer og tilberedningstider kan skræddersyes til at passe til ethvert behov.

Den har et overraskende højt kammer med mulighed for keramisk tophylde – også har den største tilberedningsflade, men er den mindste enhed på markedet.

Der er ingen ende på, hvor alsidig BERTHA er – tilbered vildt, burgere, fisk, kammuslinger i deres skaller, hummere, grøntsager, pizzaer, brød, halve kyllinger og hele udvalget af kødudskæringer, især på benet, tilberedes til perfektion med en madlavning tid på 10 minutter eller derunder.

Madlavning på en BERTHA tilføjer nye og spændende ideer og smagsoplevelser til din menu – den fungerer med ethvert professionelt køkken!

BERTHA giver dig mulighed for at udvide dit udvalg, skabe en forskellighed fra dine konkurrenter og øge omsætningen.

Brug BERTHA inde og ude – skab BERTHA-oplevelsen, uanset hvor du er. OBS: Vigtigt med professionel udsugning i køkkenet.

Britisk design, britisk ingeniørkunst, britisk fremstillet

Inkluderet med grillen:

  • Stativ med hjul, for nem mobilitet
  • 2 grillriste i støbejern

Hurtig oversigt:

  • 15 muligheder for justering af højde på ristene
  • Vejrbestandig
  • Analog thermometer foran på grillen
  • Dobbelte bundventiler til to varmezoner
  • Tilberedning er op til 40% hurtigere end traditionel åben grill.
  • Indbygget fedtbakke og askeskuffe
  • Hjul på stativet for nem mobilitet
  • Optændingstid: 30-40 min. I gennemsnit
  • Anvendelse: 2-15 timer

Specifikationer:

  • Produceret og designet I Storbritannien
  • Materiale: Produceret i britisk støbejern og rustfrit stål
  • 2 års garanti
  • Temperatur: 120ºC til 550ºC
  • Komplet udvendige dimensioner: 180 x 60 x 70 cm. (HxBxD)
  • Ovn åbning: 44 x 57,5 cm. (BxH)
  • Dybde fra dør og bagtil: 64 cm.
  • Volume: 161.9 liter
  • Bredde mellem hyldstøtter: 39,3 cm.
  • Højde fra overfladen af nederste hylde til ovntoppen: 51,2 cm. (Det er muligt at tilberede mad direkte på gløderne)


Prisen er inkl. levering til kantsten.