Denne form for kul er virkelig kvalitetskul og brænder utrolig længe, stort set helt uden at afgive røg.
Binchotan-kullet er produceret i Tanabe, Wakayama. Kullet er i sær kendt for sin stærke hvide farve når det brænder.
Vi anbefaler at man brænder med Binchotan kul på vores Konro grille / Yakitori grille, men du kan sagtens anvende det til hvilken som helst kulgrill du har.
Hver opmærksom på at der findes en del Binchotan-kul på markedet som er produceret uden for Japan men som bliver markedsført om japansk kul. De er ofte tilsat diverse kemikalier og tilsætninger, hvilket ikke er godt.
Vores kul er 100% ren Ubame egetræ fra Shikoku eller Wakayama i Japan og er den kul flest kokke og professionelle i hele verden anvender.
Specifikationer:
Ingen kemikalier tilsat og 100% naturligt
Brænde tid: min. 5 timer.
Minimal afgivning af røg
Minimal kul-smag til maden
Kan anvendes til alle slags kulgrill
Indeholder 10 kg.