Original Japansk Konro Yakitori Grill
Hvorfor vælge en Konro Yakitori Grill?
Der er flere grunde til at vælge en Konro Yakitori grill:
Originalt Japansk Håndværk:
Disse griller er håndlavede af dygtige japanske håndværkere, der har stor respekt og forståelse for den japanske grilltradition og materialernes unikke egenskaber.
Hver grill er unik og de sikrer dig en autentisk grilloplevelse.
Perfekt til Yakitori og meget andet:
En Konro grill er designet specielt til Yakitori, men de kan også bruges til at grille andre lækre retter som kød, fisk, skaldyr og grøntsager. Derudover kan den også bruges til at lave en fantastisk sous vide-finishing, på dine sous vide retter.
Den høje temperatur og præcise varmeregulering gør dem fantastiske til en bred vifte af retter i det professionelle køkken eller i udekøkkenet i privaten.
Fantastisk varmeisolering: Diatomit giver enestående varmeisolering, hvilket betyder, at de bevarer varmen længere og bruger mindre kul end de traditionelle grill. Det gør dem energieffektive og miljøvenlige.
Professionel kvalitet: Disse Konro Yakitori griller er ikke kun for professionelle kokke, men også for hjemmekokken der vil tage deres grilning til det næste niveau. De er elsket af Michelin-kokke over hele verden for deres evne til at levere perfekt grillet mad.
Materialet - diatomit
De håndlavede Konro Yakitori griller er lavet af ét stykke Diatomit, også kendt som kiselgur, en naturlig sedimentær bjergart, der har været dannet af fossile kiselalger i millioner af år.
Diatomit er kendt for sine unikke egenskaber, herunder ekstrem letvægt og mange små huller, der skaber enestående isoleringsegenskaber.
De professionelle Konro Yakitori griller er lavet af brændt og knust diatomit som er presset sammen til blokke, som giver disse griller en mere hårdfør overflade – bruges oftes i de professionelle køkkener.
Konro Yakitori Grillens Historie – kort fortalt:
Konro grillen har en rig historie, der går tilbage til det 17. århundrede i Japan.
Oprindeligt blev de brugt af samuraier til madlavning under deres rejser. Med tiden blev Konro griller en uundværlig del af den japanske grilltradition og især forbundet med Yakitori.
Hvad er Yakitori?
Yakitori kendes som små stykker fjerkræ, fisk og grøntsager på spyd, som er grillet over netop en Yakitori grill.
Når man taler om Yakitori, taler man derfor ofte om kylling - men det betyder ikke, at du kun kan tilberede kylling i din Yakitori grill. Her er det faktisk næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke madeventyr, du kan begive dig ud i
Disse små og saftige spyd er en af de mest populære street food-retter i Japan og er kendt for deres delikate smag. Med disse Konro Yakitori grill kan du nu genskabe den autentiske Yakitori-oplevelse og imponere dine gæster med en uovertruffen smagsoplevelse.
OBS:
• Grill altid kun udendørs, medmindre du er i et professionelt køkken, med professionelt udsugningsanlæg.
• På grund af grillens naturlige materialer, er de ikke designet til at blive nedsunket i vand, blive våde eller efterladt udendørs. Gøres dette forfalder garantien.
• Vær opmærksom på at dette produkt er lavet ud af naturligt materiale og kan derfor over tid udvikle tynde sprækker eller frakturer, men dette er ikke noget der forringer kvaliteten.
Er du i tvivl om hvilken grill du skal vælge?
Eller har du andre spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og vi vil hjælpe dig.
Du kan kontakte os på telefon: 71 99 12 12 (mandag – fredag i tidsrummet kl. 10 – kl. 16) eller skriv til os på mail: support@sousvide.dk og du vil modtage svar på din henvendelse inden for 24 timer.