Tlf.: 71 99 12 12

  support@sousvide.dk

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

 71 99 12 12    Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,9

Kom godt igang med sous vide - Se alle startpakker

Er du kok eller ejer en restaurant? - Se alt professionelt udstyr

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Airfryers - Se dem alle her

Airfryers

Sous vide udstyr - Se det hele her

Sous Vide Udstyr

Alt i vakuumposer - finder du her

Vakuumposer

Sous Vide Håndbogen - Af Karsten Tanggaard

299 kr.

(inkl. moms)

Model/Varenr.: SV-HB
Lagerstatus: På lager - 1-2 dages levering
stk.

Bestil inden kl 13.00 og få din ordre sendt samme hverdag

   Fri fragt v. køb over 500 kr.   |      Sikker betaling   |      Hurtig levering

   4,8

NYHED!

Så er der ny bog på gaden fra Karsten Tanggaard. Dette er hans 3 bog om sous vide teknikken.

Bogen "Sous Vide Håndbogen"  er et fuldendt opslagsværk som du kan have liggende klar på køkkenbordet, når du hurtigt og nemt skal finde tid/temp og tips til de enkelte råvarer du skal tilberede.
Bogen er for alle. Både nybegynderen, den mere erfarne og eksperten!

Det må siges at være tredje pletskud fra Karsten Tanggaard, som du nok skal få glæde af når du tilbereder sous vide og samtidig kan den pryde på din kogebogshylde i bogreolen, når du ikke lige læser i den.

Bogen er på i alt 285 sider.


Forlager skriver følgende:

Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale?" Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål.

I Sous vide-håndbogen finder du forfatterens bedste bud på, hvordan hver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres, og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcis de praktiske anvisninger, tips og tricks, som du skal bruge for at få succes hver gang.

Sous vide-håndbogen er den praktiske opslagsbog, som kan ligge klar på dit køkkenbord, så du hurtigt kan slå op i den, når du står med en råvare - også selvom du aldrig har prøvet at tilberede den før.

Sous vide-håndbogen rummer 214 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt – og er den korteste vej fra råvare til succes på tallerkenen.

Du kan få en lille forsmag på bogen her

Andre kunder har også købt