Hurtig levering

 E-mærket

 Fri fragt v. køb over 500 kr.

 Sikker Betaling

Hurtig levering Fri fragt v. køb over 500 krSikker betaling

iVide® WIFI

NYHED! SousVide Supreme Touch

NYHED!
Konro / Yakitori Grille

Sous Vide Kokkeskole i Odense!


Tilbud

SOUS VIDE 2.0 - Opskrifter, teknik, tips og tricks

349 kr. 399 kr.

(inkl. moms)

NYHED!

Model/Varenr.: SV-2-0
Lagerstatus: På lager - 1-2 dages levering
stk.

Bestil inden kl 13.00 og få din ordre sendt samme dag

NYHED!

Så er der ny bog på gaden fra Karsten Tanggaard.

Bogen "Sous Vide 2.0 - Opskrifter, teknik, tips og tricks"  tager dig til version 2.0 i forhold til sous vide tilberedninger, opskrifter og meget mere.
Bogen er for alle. Både nybegynderen, den mere erfarne og eksperten!

Den indeholder "de sikre opskrifter" til dig som er nybegynder og over 500 tid/temperatur-kombinationer til dig som er mere øvet. Den har også afsnit om hvordan du anvender sous vide til hver dag og fest, og hvordan du kan tilpasse opskrifter så det præcis bliver som du ønsker det!

Endnu et flot resultat af Karsten Tanggaard, som du nok skal få glæde af når du tilbereder sous vide og samtidig kan den pryde på din kogebogshylde i bogreolen, når du ikke lige læser i den.

Bogen er på i alt 464 sider.

 

Karsten Tanggaards forrige bog "Sous Vide i dit eget køkken" er allerede udgivet i 11 oplag og er fortsat en af de mest populære bøger på markedet, så har du ikke denne, så er den også et godt forslag til en god sous vide kogebog.

Forlaget skriver følgende om "Sous Vide 2.0 - Opskrifter, teknik, tips og tricks"

"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød – fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.

"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

Du kan få en lille forsmag på hvad bogen indeholder her

Andre kunder har også købt