Dry-Aging eller også kaldet tørmodning handler om en traditionel metode til at aldre og modne kød, så det får en ekstraordinær mørhed og intens smag.
I Caso’s DryAge CS691 skab modner kødet i en konstant fugtighed mellem 50-85% og en temperatur som kan justeres fra 2°-14°C.
Det aktive kulfilter og ventilatorer garanterer et perfekt mikro-miljø, ideel luftstrømning og sterilitet, også selvom temperaturen udenfor ændrer sig.
Døren er lavet af 3 lags UV glas som beskytter indholdet i skabet, samt døren kan låses med den integrerede lås.
Det er muligt at indbygge skabet under for eksempel et køkkenbord.
Caso’s DryAge skab er ikke kun til modning af kød, men kan også bruges luftstørring af charcuteri eller såment til ostemodning.
Et "must have" til ren fornøjelse for kødelskere.
Indre mål: 49,5 x 160 x 53,2 cm (BxHxD)
Prisen er inkl. levering til kantsten.
Specifikationer:
Certificeringer: CE,GS
Effekt i watt: 240
Energiforbrug (kWh) / år: 290
Fritstående: Nej
Indvendig belysning: Ja
Køleteknik: Kompressor
LED Belysning: Hvid
Luftfugtighed: 50 - 85%
Materiale (Ramme): Rustfrit stål
Spænding i volt: 230
Temperaturindstillinger: 2 - 14°C
Termostat: Ja
Touch Control: Ja
Dybde produkt (mm): 750
Bredde produkt (mm): 595
Højde produkt (mm): 1865
Vægt produkt (kg): 118