Sous Vide Stav (Cirkulator)


Sous vide stave til både private og erhverv
Alt efter dine behov findes der sous vide stave til forskellige kapaciteter. Hvis du blot ønsker at bruge dine sous vide stav til privat brug hjemme, kan det være en god idé at starte med en stav, som er beregnet til omkring de 20 liter. Skal du bruge sous vide staven i professionelt regi, bør du selvfølgelig investere i en cirkulator, som er har krafitigere specifikationer og som kan cirkulere mere vand ad gangen. Her på siden finder du sous vide stave til alle behov, uanset om de skal bruges i en mindre gryde eller i et vandbad på op til 65 liter.
Hvad har du egentlig brug for?
Om du har brug for app eller wi-fi afhænger i høj grad af dine behov – og om du bare gerne vil have, at tingene virker, eller du gerne vil have den ultimative mulighed for kontrol. Ofte vil dette afhænge af budget og anvenldelse, for skal du kunne bruge en cirkulator i professionelt øjemed i eksempelvis en restaurant, er det klart, at du bør stille større krav til sous vide cirkulatorens egenskaber. Under hver af vores produkter vil du kunne se, hvad cirkulatoren bedst bruges til – om den er god til hjemmebrug, eller om den egner sig i restauranter, caféer, catering og storkøkkener.
Er du helt ny i sous vide-faget? Så kan det være en god idé at investere i en af vores pakkeløsninger. Dette kan være en god måde at tage hul på verdenen af sous vide, og så får du alt det, du skal bruge, samlet i en pakke. Du finder alle vores pakketilbud her.
Fylder ikke i køkkenet – fleksibel kapacitet
Der kan være flere fordele ved at investere i en sous vide stav, eller thermal circulator, som den kaldes på engelsk. Cirkulatoren anvendes ofte i store køkkener, fordi den som oftest har en større kapacitet og ikke optager særlig meget plads. En af de helt store fordele er, at den har en meget fleksibel kapacitet, der let kan tilpasses til lige præcis den mængde, du ønsker. Det er helt uden at give afkald på perfekte, ensartede resultater eller den fulde kontrol over madlavningen.
Nemt og bekvemt
De fleste sous vide cirkulatorer er meget nemme at anvende. De skal blot sættes på kanten af et fødevaregodkendt kar/beholder. Dette gøres ofte ved hjælp af den påmonterede klamme som sidder på staven. Stålenheden sænkes således ned i vandet med varmeelement og cirkulationspropel. Herefter indstilles temperaturen på cirkulatoren. Alle cirkulatorer kommer med et anvendeligt display, der guider dig nemt. Når du har indstillet cirkulatoren, varmer den vandet op til den angivne temperatur, og herefter skal du blot holde øje med, hvornår maden er færdig.
Mangler du vakuumposer eller en vakuumpakker til sous vide eller anden type gastronomi? Du finder et stort udvalg af tilbehør til sous vide her.