Ekstern Vakuumpakker


Ideel til sous vide – god til både private og professionelle
Uanset om du er privatkunde eller professionel, er det en fordel for dig, hvis dine madvarer holder sig længere. Og her kan en ekstern vakuumpakker være det rette valg, da du netop giver dine fødevarer længere holdbarhed ved at vakuumpakke dem. Vakuumpakkeren fungerer ved, at der dannes et vakuum i posen, hvorefter posen forsegles og er klar til enten at blive opbevaret i fryseren, køleskabet – eller til at tilberede med sous vide metoden.
Vores vakuumpakkere finder du i flere forskellige prislejer og i forskellige størrelser og antal, der gør dem oplagte til enten brug i hjemmet eller i professionelle køkkener. Du kan under hvert enkelt produkt læse om dets specifikationer, samt om vi anbefaler det til erhvervsbrug.
Sådan fungerer en vakuumpakker
Alt efter hvilken model du vælger at investere i, vil modellerne være udstyret med forskellige knapper og funktioner. Ens for dem alle er at de har tre grundlæggende funktioner, der er essentielle for din vakuumpakning når det handler om sous vide tilberedning.
1. Vakuum/forsegl (seal)
2. Stop
3. Forsegl (seal)
Ved tryk på vakuum/forsegl dannes der et vakuum i vakuumposen, for herefter at blive forseglet automatisk og derefter klar til tilberedning sous vide eller opbevaring.
Stop(-knappen) kan anvendes, hvis du eksempelvis kan se, at der er væske eller kødsaft på vej ud af posen, så du stopper processen og derved lettere herefter kan forsegle posen. Samtidig undgår du at der kommer væske ind i maskinen.
Forsegl (seal) er det sidste skridt, som er en forsegling af posen, f.eks. hvis du anvender vakuumruller, så skal du forsegle den ene ende, efter du har valgt længde.
Disse funktioner er selvfølgelig uundværlige i forbindelse med tilberedning sous vide, men de kan også være en stor hjælp i den daglige husholdning.
Forskellen på en ekstern vakuumpakker og en kammervakuumpakker
På webshoppen finder du to forskellige typer af vakuumpakker, og selvom de begge kan levere vakuumpakkede fødevarer, er der forskel på, hvordan de gør det. I en kammervakuumpakker kan du lettere vakuumpakke eksempelvis saucer og væskeholdige fødevarer til opbevaring eller tilberedning. En kammer vakuumpakker fungerer ved, at hele posen placeres i vakuumpakkerens kammer. Herefter lukkes låget, og al luften suges ud af kammeret. Ved at suge luft ud af hele kammeret – og ikke bare ud af posen – undgår man at posen klasker sammen. Væsken kan således ikke flyde ud, fordi trykket forbliver det samme både i og uden for posen.
En ekstern vakuumpakker kan dog også være det ideelle valg, da de oftere vil ligge i prislejer under kammer vakuumpakkerne.
Er du i tvivl om, hvilken der passer til dit behov? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, mens du også kan læse mere om hvert enkelt produkt og dets specifikationer.
Find din næste eksterne vakuumpakker her på siden, hvor du finder et bredt sortiment fra forskellige mærker og forskellige modeller.