Disse komposterbare og fødevare-godkendte vakuumposer, er specielt designet til at kunne klare temperaturer som kræves ved sous vide tilberedning, men kan også sagtens anvendes til at opbevare fødevarer generelt.
Min. temperatur er -25 °C og Max. temperatur er +90 °C.
Med disse poser er du sikret god kvalitet, som klare sous vide tilbereding 85°C i op til 12 timer.
Poserne er glatte og er KUN egnet til kammer-vakuumpakkere.
Anvendelsesmetoder:
Frys
Køl
Sous vide
Vakuumposerne er transparente og er lavet af en certificeret kompostbar fleksibel film. Vakuumposerne ”sustainapouch” er produceret i høj kvalitet og i et materiale af ris, kartofler, majs.
Specifikationer:
Tykkelse: 80 my
Størrelse: 25x25 cm.
Temperatur: -25 °C til +90 °C
Antal: 200 stk.
Garanteret fri for BPA, bly og ftalater
Certifikat:
Godkendt i henhold til EU direktiv om fødevarersikkerhed